The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Lucinda

Hoe kies je een refurbished iPhone?

Wanneer je een refurbished iPhone zoekt, zijn de verschillen tussen toestellen groter dan bij nieuwe iPhone modellen. Dat komt doordat oudere toestellen niet nieuw worden verkocht, maar wel refurbished. Zo kies je bijvoorbeeld voor een iPhone SE uit 2020 of koop je een iPhone 7 uit 2016. Wij helpen je om de juiste keuze te maken uit dit brede aanbod.

Refurbished iPhone kiezen

iPhone SE

Stel jezelf een aantal vragen wanneer je een refurbished iPhone zoekt:

  • Hoe groot mag jouw refurbished iPhone zijn?
  • Vind je een goede camera belangrijk?
  • Hoe vaak en waarvoor gebruik jij jouw iPhone?
  • Welke extra functies vind je handig?

Hoe groot mag jouw refurbished iPhone zijn?

Kleine iPhone achterkant

Vind jij het fijn als jouw iPhone in je broekzak past? Dan is een klein toestel wat jij zoekt. Denk bijvoorbeeld aan iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone SE. Deze toestellen vallen allemaal in de categorie 'klein'. Daardoor bedien je ze gemakkelijk met één hand. De nieuwere modellen zijn vaak wat groter. Zo hebben iPhone Xs en iPhone X een gemiddeld formaat en vallen iPhone 11 en iPhone Xr in de categorie 'groot'.

Vind je een goede camera belangrijk?

Foto maken met iPhone

Maak jij de hele dag foto's van je huisdier op social media en bewerk jij je eigen vakantievideo's? Dan is een goede camera belangrijk. Refurbished iPhone 11 heeft bijvoorbeeld een goede camera met 2 lenzen. Hoe ouder de iPhone modellen zijn, hoe slechter de camera is. Gebruik jij de camera van jouw iPhone alleen om af en toe een foto via WhatsApp door te sturen en is de kwaliteit minder belangrijk? Dan kun jij prima uit de voeten met een ouder toestel.

Hoe vaak en waarvoor gebruik jij jouw iPhone?

iPhone gebruiken

Gebruik jij jouw iPhone de hele dag door, dan is het fijn als je toestel niet hapert als je een spelletje speelt of een grote app opstart. Refurbished iPhone SE of iPhone 11 hebben de snelste processor en kunnen zulke taken dus makkelijk aan. Gebruik jij jouw iPhone alleen om mee te bellen en whatsappen? Dan is een snelle processor voor jou minder interessant en kies je wellicht liever voor een toestel als iPhone 6s, iPhone 7 of iPhone 8.

Welke extra functies vind je handig?

iPhone opladen

Wil jij jouw iPhone ontgrendelen met Face ID? Dan zit je helemaal goed met het randloze ontwerp van iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs en iPhone 11. Vind je ontgrendelen met je vingerafdruk fijner of gebruik je graag de thuisknop? Dan past iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 of iPhone SE beter bij je. Opladen is daarnaast niet voor alle toestellen hetzelfde. Zo kunnen iPhone 6s en iPhone 7 niet draadloos opladen én niet snelladen. Alle modellen vanaf iPhone 8 hebben deze functies wel.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.822 beoordelingen