The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

Hoe verschilt een refurbished iPhone van een nieuwe Apple iPhone?

Een refurbished iPhone is een opgeknapt, tweedehands toestel. Dat maakt de aanschaf van een refurbished iPhone een milieubewuste en goedkope keuze. Daarentegen blijft het wel een tweedehands iPhone en het toestel heeft daarom lichte gebruikssporen. In dit artikel lees je alles over de verschillen tussen een refurbished iPhone en een nieuwe Apple iPhone.

Uiterlijk en verpakking

Een nieuwe iPhone komt in de originele Apple iPhone verpakking en heeft geen beschadigingen. Bij een refurbished iPhone is dit anders. Hoewel het tweedehands toestel is opgeknapt en schoongemaakt, kunnen er altijd oppervlakkige krasjes zichtbaar zijn. Daarnaast komt het refurbished toestel in een andere verpakking en zonder EarPods. Wil je in rust naar muziek luisteren en telefoneren met jouw refurbished iPhone? Bestel er dan oordopjes bij. Ook een jaar gratis Apple TV+ krijg je niet bij een refurbished iPhone.

Duurzaam en voordelig

iPhone met Renewd logo

Een refurbished iPhone is voordeliger dan een nieuwe Apple iPhone. Je bespaart namelijk altijd op de aanschafprijs. Daarnaast is de aanschaf van een refurbished toestel een milieubewuste keuze. Je geeft het toestel namelijk een tweede leven. Daardoor worden grondstoffen bespaard en dat maakt je aankoop duurzaam. Bij een nieuw toestel krijg je 2 jaar garantie. Dat is bij een refurbished iPhone niet anders.

Kies jouw favoriete model van jaren geleden

iPhone in hand

Op een gegeven moment stopt Apple met het produceren van oude iPhone modellen. Denk hierbij aan iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 en iPhone X. Het bedrijf focust dan op de nieuwe modellen en schrapt de oude. Daardoor worden de oude modellen niet meer nieuw verkocht. Wil je toch graag een ouder model aanschaffen, omdat je bijvoorbeeld de thuisknop fijn vindt? Dan is refurbished iPhone voor jou de oplossing.

Conclusie

Ga jij altijd voor het nieuwste van het nieuwste en vind je het niet erg om daarvoor te betalen? Dan is een nieuwe Apple iPhone voor jou de beste keuze. Ben je ook tevreden met een ouder model en maak je graag duurzame keuzes? Dan past een refurbished iPhone in dat plaatje. Ook als je wil besparen op de aanschafprijs ga je voor een refurbished iPhone.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.207 beoordelingen