The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giorgos

Stel je eigen AMD pc samen

Een Ryzen processor, een Radeon videokaart. Gebruik de configurator hieronder om al je gewenste AMD componenten te selecteren. Het bouwen van je eigen pc kent unieke voordelen, omdat je altijd alles zelf bepaalt qua componenten en als je hem wilt upgraden, hoef je maar één onderdeel aan te passen. In dit artikel helpen wij je op weg om jouw gewenste AMD pc te bouwen.

Wat heb je nodig om een eigen AMD pc te bouwen?

Een gaming pc heeft verschillende componenten nodig, waaronder een processor, een moederbord en een videokaart. Daarnaast heb je ook harde schijven nodig, zoals een HDD en SSD, om je games en data op te slaan. En wat dacht je van een processorkoeler, om de hete lucht weg te voeren. Wat je allemaal nodig hebt voor het bouwen van een gaming pc, lees je in het onderstaande advies.

Stel je eigen AMD pc samen

Nu je weet welke onderdelen je nodig hebt, is het tijd om je eigen pc samen te stellen. Bouw je een pc vanaf nul? Dan heb je in ieder geval een processor, moederbord, videokaart, RAM, behuizing, voeding, besturingssysteem en opslag nodig. Je kiest helemaal zelf welke computeronderdelen je wel of niet wilt. Wil je liever een ander product dan het getoonde onderdeel? Klik dan op 'Kies alternatief'.

persoonlijke korting
1.605,88
Morgen bezorgd

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen