The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Giorgos

Stel je eigen Intel pc samen

Met deze configurator stel jij je eigen Intel gaming pc samen. Je begint bij een Intel processor en een passend moederbord met de juiste socket. Bepaal zelf welke computer onderdelen je wilt en welk model. Zo upgradet je jouw game pc gemakkelijk naar eigen wens. Wij helpen je de beste Intel game pc samenstellen.

Wat heb je nodig om je eigen Intel pc te bouwen

De componenten die je kiest bepalen de prestaties van je pc. Vaak geldt: Hoe hoger het getal, hoe krachtiger. Zo is een Intel i7 processor sneller dan een i5, en een RTX 3080 videokaart krachtiger dan een RTX 3070. Een aantal onderdelen heb je echt nodig, zoals een processor, maar een headset is eerder een accessoire. Er komt dus nogal wat kijken bij het bouwen van een pc. Lees hieronder meer.

Stel je eigen Intel pc samen

Ben je ingelezen? Dan is het tijd om je eigen pc bij elkaar te klikken. Bouw je een pc vanaf nul? Dan heb je in ieder geval een processor, moederbord, videokaart, RAM, behuizing, voeding, besturingssyteem en opslag nodig. Maar je kiest helemaal zelf welke producttypes je wel of niet wilt bestellen. Is het getoonde product niet wat jij wilt? Klik dan op 'Kies alternatief' om hem te wijzigen.

persoonlijke korting
1.606,89
Morgen bezorgd

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen