The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Televisie technieken

De tijd dat je maar uit 1 type televisie kon kiezen, is al lang voorbij. Tegenwoordig beschikken tv's over verschillende soorten technieken. Denk aan beeldtechnologieën als OLED of QLED, maar ook aan licht effecten als Ambilight. Op deze pagina lees je er alles over.

Advies over OLED televisies

Advies over OLED televisies

De pixels van een OLED televisie gaan indvidueel aan of uit. Hierdoor geniet je van het diepste zwart, het helderste wit en een breed kleurbereik. Door het enorme contrast maakt een OLED televisie indruk, waar je ook naar kijkt.

Advies over Samsung QLED

Samsung QLED

QLED tv's hebben een verbeterde Quantum Dot techniek, waardoor ze een kleurvolume van 100 procent leveren. Kleuren zien er tot in de kleinste details natuurgetrouw uit, het maakt niet uit welke helderheid het scherm produceert.

Wat is Philips Ambilight?

Philips Ambilight

Philips Ambilight voegt een kleurrijke dimensie toe aan televisiekijken. De lampen in de randen van de tv verlichten de muur in de kleuren van het beeld. Het beeld lijkt daardoor groter en is rustiger aan je ogen als je in het donker kijkt.

Verwacht: MicroLED

MicroLED tv

De MicroLED techniek bestaat uit minuscule leds die individueel oplichten of kleur produceren. Dit zorgt voor diepe zwartwaarde, een hoge helderheid en een minimale kans op inbranden. Deze tv's liggen nog niet in de winkel, maar hier komt in de toekomst verandering in. We houden je op de hoogte van de laatste geruchten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.385 beoordelingen