View Coolblue in English? |

Hulp bij je keuze van een tv

Het kiezen van de juiste tv is niet altijd eenvoudig. Er zijn verschillende specificaties waar je rekening mee moet houden. Denk aan de beeldscherpte, aansluitmogelijkheden en smart tv functies. Zodra je weet welke specificaties voor jouw gebruiksdoel geschikt zijn, is het ook belangrijk dat je het juiste formaat kiest. Op deze pagina helpen we je verder.

Hoe kies je een tv

Hoe kies je een tv

In dit artikel leggen we uit waar je op moet letten tijdens het kiezen van een tv. Zo leggen we het belang uit van belangrijke specificaties, zoals de beeldtechnieken of aansluitingen.

Advies over formaat

Advies over formaat

Je wilt natuurlijk dat de actie op het scherm duidelijk in beeld komt, maar groter is niet altijd beter. Voor iedere kijkafstand is er een geschikt formaat. In dit artikel leggen helpen we je kiezen.

Advies over gebruik

Advies over gebruik

Van gamen tot sport kijken, voor elke gebruikssituatie zijn er specificaties die een tv moet hebben.

Tv's vergelijken

Tv's vergelijken

Twijfel je nog tussen verschillende tv technieken als OLED, curved of 4K UHD tv's? In deze artikelen zetten we ze naas telkaar, zodat jij ze beter kunt vergelijken.

Tv technieken

Tv technieken

Moderne tv's beschikken over steeds meer verschillende technieken. Zo heb je de keuze uit OLED of QLED tv's die elk hun eigen beeldkwaliteiten hebben. Philips Ambilight tv's verlichten de wand achter de tv in de kleuren van het scherm. Onze specialist legt de technieken in begrijpelijke taal aan je uit.