The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Julie

Wat heb je nodig om je thuiswerkplek winterklaar te maken?

Thuiswerken is comfortabeler als je de juiste benodigdheden hebt. In de zomermaanden heb je andere dingen nodig dan in de winter. De temperaturen dalen, de dagen worden korter en het aantal uren zonlicht neemt af. Tijd om je thuiswerkplek gezellig, maar ook functioneel in te richten. Hieronder lees je hoe je jouw thuiswerkplek winterklaar maakt.

Convectorkachels

Convector kachel

In de wintermaanden is het wel zo fijn als je thuiswerkplek lekker warm is. Elektrische kachels kunnen dan een handje helpen. In de werkkamer gebruik je een convectorkachel. Deze kachels maken namelijk weinig geluid, wat wel zo fijn is als je thuiswerkt. Ze warmen snel op, waardoor jij niet lang hoeft te wachten voordat je ruimte een aangename temperatuur heeft. Dit soort kachels zijn over het algemeen wat kleiner en sommige modellen plaats je zelfs op je bureau.

Luchtbevochtigers

Luchtbevochtigers

Het is buiten koud en de kachel staat aan. Het is niet heel gek als de lucht in huis droog wordt. Een te lage luchtvochtigheid zorgt voor verschillende klachten, zoals branderige ogen en een droge keel. Vervelend, maar gelukkig kun je hier iets aan doen. Een luchtbevochtiger verspreidt water in de lucht, waardoor de ruimte vochtiger wordt. Hiermee verminder je jouw klachten of laat je ze zelfs verdwijnen. Zo maak je thuiswerken toch wat prettiger.

Daglichtlampen

Daglichtlampen

Donkere winterdagen zijn soms de oorzaak van verschillende klachten als vermoeidheid, lusteloosheid en slapeloosheid. Veel mensen hebben last van een winterdip, maar wist je dat een energielamp kan helpen? Daglichtlampen geven de kracht van natuurlijk daglicht om het energieniveau weer op peil te brengen. Plaats de lamp naast of op je werkbureau en zet hem 20 tot 30 minuten per dag aan. Hierdoor krijg jij een goede energieboost, zodat je hopelijk weer productief de werkdag doorkomt.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.220 beoordelingen