The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is AEG ProSense technologie bij wasmachines?

Alle wasmachines van AEG hebben een ProSense beladingssensor. Met ProSense duurt het wasprogramma niet langer dan nodig en bespaar je energie. De sensor weegt jouw was in de trommel en past hier de programmatijd op aan. Handig wanneer je regelmatig een kleine was doet. In dit artikel lees je meer over deze techniek.

Wat heb ik aan ProSense?

AEG ProSense wasmachine

Je hebt een wasmachine met een ruime trommel, maar je wasmand is nog lang niet vol. Toch wil je graag schoon beddengoed. Geen zorgen, met ProSense draai je gerust een kleine was en bespaar je energie. De beladingssensor kort het programma in wanneer de trommel niet vol zit. Dit is niet alleen beter voor je energierekening en het milieu, maar ook voor je kleding. Je wasgoed zit niet langer dan nodig in de trommel, waardoor dit minder slijt.

Hoe werkt ProSense?

AEG ProSense wasmachine

Elke AEG wasmachine heeft een ProSense beladingssensor. Zodra jij op de startknop drukt, weegt de wasautomaat hoeveel wasgoed er in de trommel zit. De trommel draait een paar keer rond terwijl er in het display "kg" knippert. De wasmachine past de programmaduur automatisch aan op de hoeveelheid was. De sensor meet ook hoe vuil je wasgoed is. Zodra de detectie klaar is, verdwijnt de aanduiding "kg". Je ziet nu de ingekorte programmaduur in beeld; het wasprogramma begint.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen