The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lieze

Wat is AEG SoftWater technologie?

In een AEG wasmachine met SoftWater technologie blijft jouw kleding langer zacht en mooi van kleur. Hoe dit werkt? In water zitten mineralen die je kleding op den duur beschadigen. SoftWater technologie filtert die schadelijke mineralen uit het water en maakt het water 'zacht'. Zo geniet jij langer van je kleding.

Behoud van kleur en structuur

Kleding

In een AEG wasmachine met SoftWater technologie behouden jouw kledingstukken langer hun kleur en zachtheid. Dit komt doordat een AEG SoftWater wasmachine met 'zacht water' wast. Zacht water is vrij van mineralen die zich in de loop van de tijd ophopen in de vezels van je kleding en zo de vezels aantasten. Daarnaast neemt zacht water wasmiddel en -verzachter beter op. Hierdoor behaal je dezelfde wasresultaten met wassen op 30°C als wanneer je wast op 60°C.

Hoe werkt AEG SoftWater technologie?

AEG SoftWater display wasmachine

In een wasmachine met SoftWater technologie zit een ion-exchange filter. Voor het water de trommel en dus jouw wasgoed bereikt, filtert het filter de harde, voor je kleding schadelijke mineralen uit het water. Pas als het water vrij is van mineralen, bereikt het de wastrommel om je kleding mee te wassen.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.985 beoordelingen