The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Julia

Wat is VisionGuard van InvisibleShield?

Met een VisionGuard screenprotector van InvisibleShield bescherm je niet alleen je smartphonescherm, maar ook je ogen. Deze screenprotector filtert het blauwe licht dat je telefoon uitstraalt. Blauw licht is niet goed voor je ogen en kan je hoofdpijn geven. De VisionGuard screenprotector filtert dat blauwe licht zonder dat het je beeld een gelige gloed geeft. Hier leggen we uit hoe de screenprotector dit doet en wat jij eraan hebt.

Hoe werkt VisionGuard?

Blauw licht wordt gefilterd

In een VisionGuard screenprotector zit een laagje dat blauw licht filtert. De meeste smartphones hebben een nachtstand die ook blauw licht filtert. Deze stand maakt je scherm gelig waardoor de kleuren op je beeldscherm er heel anders uitziet. Bij de VisionGuard screenprotector merk je niks van de blauw licht filter. Je scherm ziet er nog hetzelfde uit en maakt het beeld niet gelig.

Beter voor je ogen

Screenprotector op telefoon

Blauw licht is een schel licht dat je scherm uitstraalt. Te veel blootstelling aan dit licht kan klachten veroorzaken. Het bootst daglicht na en verstoort hiermee je natuurlijke ritme. Hierdoor val je 's avonds minder makkelijk in slaap, zeker als je in het donker naar je mobiel kijkt. Je ogen kunnen geïrriteerd raken wanneer je veel op je mobiel kijkt. Heb je last van een van deze klachten? De VisionGuard screenprotector kan helpen om de klachten te verminderen.

Bescherming voor je smartphone

Sleutels op je smartphonescherm

De VisionGuard screenprotector bestaat uit laagjes glas of kunststof die je scherm beschermen tegen beschadigingen. Zo blijft je scherm vrij van krassen. Ook zorgt de screenprotector ervoor dat een stoot wordt opgevangen. De impact van de stoot wordt verspreid waardoor je scherm minder snel breekt. Met een VisionGuard screenprotector bescherm je dus niet alleen je ogen, maar ook je beeldscherm.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.210 beoordelingen