The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Laurence

Wat is de Samsung One Connect Box?

Wil je de randapparatuur en kabels van je tv opstelling netjes uit het zicht plaatsen, dan is een Samsung tv met een One Connect Box iets voor jou. Dit accessoire bevat de aansluitingen voor al je apparaten, waardoor je zo weinig mogelijk kabels op de tv aansluit. Op deze pagina lees je wat de One Connect Box is en wat je ermee kunt.

Aansluitingen voor alle apparaten

One Connect Box

De One Connect Box is een los kastje waarop alle belangrijke tv aansluitingen zitten. Zo beschikt hij over meerdere hdmi aansluitingen voor je spelcomputer, soundbar en de digitale decoder van je tv provider. Denk ook aan ingangen voor netwerkkabels, usb sticks en optische kabels. Door het compacte formaat en het moderne ontwerp werk je de One Connect Box gemakkelijk weg in je tv opstelling.

Eén transparante kabel

Zodra je de One Connect Box met je randapparatuur hebt verbonden, sluit je hem via één transparante ‘Invisible Cable’ aan op de tv. Deze kabel is meestal 5 meter lang, maar er zijn ook versies van 15 meter. Hiermee plaats je zowel de One Connect Box als je randapparatuur netjes uit het zicht, zoals in een afgesloten kast of tv meubel. Wil je een ander apparaat aansluiten, dan hoef je niet achter de tv te kruipen. Dat is extra prettig wanneer de tv strak aan de muur hangt.

Geleverd bij Samsung tv’s

One Connect Box Samsung The Frame

Je vindt de One Connect Box als accessoire in de doos van een aantal QLED tv’s. Sommige varianten hebben zelfs een aansluiting voor je stroomkabel. Handig, want zo stuur je ook de netvoeding via de Invisible Cable naar de tv. Let wel: alleen tv’s waarbij de One Connect Box is meegeleverd, hebben de geschikte aansluiting voor dit accessoire. Je kunt de Box dus niet aansluiten op andere Samsung tv’s.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.297 beoordelingen