The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Charlotte

Wat is een KitchenAid filter koffiezetapparaat?

Een KitchenAid filter koffiezetapparaat is erg gebruiksvriendelijk. De handige markeer doseringen in het permanent filter en waterreservoir voor de juiste hoeveelheid koffie en water maken koffiezetten erg eenvoudig. De spiraalvormige sproeikop met 29 gaten verdeelt het water gelijkmatig over de gemalen koffie. Daarnaast trekt het moderne, strakke design meteen je aandacht. Wij vertellen je meer over het koffiezetapparaat van KitchenAid en wat je ermee kan.

Koffie maken met een KitchenAid filter koffiezetapparaat

Je zet eenvoudig 14 koppen filterkoffie per keer met het ruime waterreservoir van 1,7 liter. Via de keuzeknop bepaal je hoe sterk je de koffie het liefste hebt. Met één druk op de knop zet je zo precies een kop koffie naar jouw smaak. Een sterker kopje voor in de ochtend of een mildere in de avond bijvoorbeeld. De spiraalvormige sproeikop verdeelt het water via 29 gaten over de gemalen koffie. Dit zorgt voor een smaakvolle koffie, kopje na kopje.

Eenvoudig aan de slag

Dankzij de praktische doseer markeringen op het permanente filter en het waterreservoir kies je altijd de juiste hoeveelheden koffie en water. Zo is je koffie op de goede smaak en proeft niet ieder kopje telkens anders. Dankzij de handige vorm van de schenktuit voorkom je druppels op het aanrecht en schenk je bij kopjes van elke grootte eenvoudig koffie in. Nadat de koffie is gezet, houdt de warmhoudplaat vervolgens de koffiepot maximaal 40 minuten op temperatuur.

Koffie instellen met de timer

Je bedient de machine via het lcd scherm met een 24 uurs timer waarop je 2 programma’s instelt. Zo stel je precies in op welke tijd jij doordeweeks en in het weekend een kopje koffie hebt.

Direct een kopje koffie inschenken

Je onderbreekt eenvoudig het koffiezetten met de handige pauzeknop. Zo wacht je niet tot de hele kan gevuld is en vul je jouw mok alvast tijdens het koffiezetten.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.793 beoordelingen