The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is een smart wasdroger en wat heb je eraan?

Als jij je wasdroger op afstand wil bedienen, neem je een smart wasdroger. Je koppelt deze slimme wasdroger aan je smartphone of tablet. Zo doe je de was vanaf je werk via een app, bijvoorbeeld met Home Connect of SmartThings. Je leest hier wat je aan een smart wasdroger hebt en hoe deze werkt.

Bediening via app

Smart wasdroger

Een smart wasdroger bedien je op afstand via een app. Elke slimme wasdroger werkt met een merkspecifieke app, waarmee je deze aan je wifi netwerk koppelt.

  • AEG droger: bedien je met de AEG Care app.
  • Bosch en Siemens droger: koppel je met Home Connect.
  • LG droger: gebruik je via de ThinQ app.
  • Miele droger: verbind je met de Miele@mobile app.
  • Samsung droger: activeer je met de SmartThings app.

AEG Care app

AEG Care app droger

Om een AEG wasdroger met wifi te bedienen, gebruik je de AEG Care app. Vanaf je smartphone selecteer je wat voor was je wilt drogen. De wasassistent geeft aan welk droogprogramma het meest geschikt is. Je hoeft dankzij de app niet na te denken over welke instelling je nodig hebt.

Bosch en Siemens: Home Connect

Bosch en Siemens Home Connect app

Met Bosch en Siemens droog je je was via Home Connect. 's Ochtends leg je je natte was in de droger en op kantoor zet je het droogprogramma aan. Ook wanneer je thuiswerkt gebruik je Home Connect. Terwijl jij een klus afmaakt, krijg je een melding dat je was droog is. Zo heb je schoon en droog beddengoed wanneer je werk klaar is.

LG ThinQ app

LG ThinQ app

Een LG wasdroger met wifi bedien je via de ThinQ app. Dat is handig wanneer je droger bijvoorbeeld op zolder staat. Terwijl je tv kijkt, stel je het droogprogramma in. Zodra de wasdroger klaar is, krijg je via je smartphone een melding. Dankzij de LG ThinQ app hoef je niet steeds naar boven te lopen om te zien of je was al droog is.

Miele@mobile app

Miele@mobile app

Een Miele wasdroger met wifi werkt met de Miele@mobile app. Met de droogassistent vind je het juiste programma voor jouw was. Om strijkwerk te verminderen, neem je een smart wasdroger van Miele met stoomfunctie. Deze activeer je bijvoorbeeld vanaf je werk. Zodra je thuis komt, zijn je overhemden droog en kreukvrij.

Samsung SmartThings app

Samsung SmartThings app

Samsung wasdrogers met wifi werken met de SmartThings app. Je hebt hierbij verschil in functionaliteit: Smart Check of Smart Control. Bij Samsung wasdrogers met Smart Check is het alleen mogelijk om problemen op te sporen via een app. Bij een storing geeft de applicatie aan wat het probleem is en wat je moet doen. Om de droger op afstand te bedienen, neem je een Samsung machine met Smart Control.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen