The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Waarom je een tussenstuk voor je was- en droogset nodig hebt

Je komt ruimte tekort en daarom stapel jij je wasdroger op je wasmachine. Om dit veilig te doen, gebruik je een stapelkit. Dit is een tussenstuk dat de apparaten stevig op elkaar houdt. Door de strakke bevestigingsriem om de machines weet je zeker dat je veilig wast en droogt. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je droger van je wasmachine valt.

Universeel tussenstuk

  • Past op alle wasmachines en drogers.
  • Je wasdroger staat stevig op je wasmachine dankzij de spanband.
  • Op het werkblad vouw je na het drogen je wasgoed op.

Let op: Houd er in een nis rekening mee dat de plastic beschermkap van de riemspanner 4 cm uitsteekt.

Veiligheid voorop

Bevestigingsriem tussenstuk

Als je geen plek hebt om je wasmachine en wasdroger naast elkaar te zetten, zet je de droger op de wasautomaat. Voor een veilig gebruik van de was- en droogset is een tussenstuk onmisbaar. Een universeel tussenstuk past op alle wasmachines en drogers. De stapelkit houdt de apparaten als één geheel strak op elkaar dankzij een bevestigingsriem. Hiermee plaats jij je wasmachine en droger stabiel in je nis of bijvoorbeeld op zolder.

Werkblad

Werkblad tussenstuk

Je hebt een tussenstuk dus altijd nodig als jij je droger op je wasmachine zet. Behalve veilig is een stapelkit ook handig, vooral wanneer je een tussenstuk met een werkblad hebt. Het werkblad gebruik je om je wasmand op te zetten of om je kleding netjes op te vouwen. Na het opvouwen kan je favoriete broek of trui gelijk de kast in.

Installatieservice

Coolblue Bezorgt

Onze Coolblue bezorgers installeren het tussenstuk bij aanschaf van een tussenstuk in combinatie met een wasmachine of wasdroger. Deze service voeren we bij de bezorging uit. Zo weet je zeker dat de apparaten stevig op elkaar staan en je veilig wast en droogt.

Zelf het tussenstuk plaatsen

Wasdroger op wasmachine

Wil je het tussenstuk toch zelf plaatsen? Kies dan eerst een geschikte plaats voor je was- en droogset en zet je wasmachine waterpas. Hiermee voorkom je dat je was- en droogset scheef staat en lawaai maakt. In het onderstaande artikel lees je hoe je het tussenstuk plaatst en de bevestigingsriem met een riemspanner strak trekt.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 24.905 beoordelingen