The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Thomas

Wat is Samsung Enterprise editie?

Met Samsung Enterprise editie smartphones speelt Samsung in op de wensen van zakelijke gebruikers. De telefoons ontvangen 4 jaar lang Knox Configure, E-FOTA ondersteuning en firmware- en beveiligingsupdates. Hierdoor voorkom je dat gevoelige bedrijfsinformatie in verkeerde handen valt en beheer je eenvoudig meerdere apparaten tegelijk.

Wat is Samsung Enterprise?

Samsung Enterprise

Samsung Enterprise heeft voor zakelijke gebruikers een speciale Enterprise editie uitgebracht van bepaalde smartphones. De Enterprise toestellen hebben allemaal een groot scherm, lange accuduur en beveiliging via Samsung Knox. Ze zijn veiliger dan de gemiddelde Android smartphone, omdat ze ten minste 4 jaar firmware- en beveiligingsupdates ontvangen. Daarnaast komen de toestellen standaard met een E-FOTA en Knox Configure licentie van 4 jaar. De telefoons blijven na introductie ten minste 2 jaar lang beschikbaar. Hierdoor bestel je, bijvoorbeeld bij de groei van je bedrijf, nieuwe toestellen gemakkelijk bij.

E-FOTA

E-FOTA

Samsung Enterprise editie smartphones zijn standaard voorzien van een 4-jarige E-FOTA licentie. Via E-FOTA (Enterprise - Firmware over the Air) rol je eenvoudig op afstand software- en beveiligingsupdates uit op meerdere apparaten tegelijk. Zo blijven de toestellen up-to-date en verhelp je kwetsbaarheden in het besturingssysteem. Je kunt deze toepassing gebruiken in combinatie met een groot aantal verschillende Mobile Device Management-oplossingen.

Knox Configure

Knox Configure

Samsung Enterprise editie smartphones hebben standaard een Knox Configure licentie van 4 jaar. Met Samsung Knox Configure beheer je telefoons in bulk op afstand, ook wel enrollment genoemd. Je stelt hiermee onder andere de instellingen, beperkingen, apps en gepersonaliseerde content in per gebruikersgroep. Nadat de toestellen zijn aangemeld in de Knox Configure omgeving en zijn toegewezen aan een gebruikersgroep, zijn ze uit de doos direct klaar voor gebruik binnen je bedrijf of organisatie.

Thomas
Artikel van:
Thomas Telefoonspecialist


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 16.867 beoordelingen