The website is in Dutch. Would you rather see it in English?Advies over Samsung smartphones

Samsung brengt veel smartphones en bijbehorende accessoires op de markt, waardoor kiezen voor een toestel niet altijd eenvoudig is. Op deze pagina vind je advies over Samsung smartphones en accessoires om je te helpen bij je keuze. Advies over een specifiek model vind je terug bij de Samsung lijn waarbij de telefoon hoort. Daar vind je ook de artikelen waarin we Samsung telefoons vergelijken. Daarnaast hebben we ook algemeen advies over Samsung producten en hulp na aankoop.

Algemeen advies

Samsung smartphones

Samsung smartphones zijn er in allerlei soorten en maten. Ze hebben daardoor ook allemaal andere specificaties en mogelijkheden, zoals Bixby. Wat kan Bixby eigenlijk allemaal? En hoe waterdicht is een mobiele telefoon van Samsung? Het antwoord op deze vragen en meer vind je hier.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10

Met de Samsung Galaxy Note 10 serie lanceert Samsung voor het eerst 2 verschillende veries van een Note toestel. De Note 10 Plus heeft onder andere een groter scherm, een betere batterij en een extra camera in de vorm van een Time of Flight sensor.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10e, S10 en S10 Plus zijn de nieuwste toestellen uit de S-serie van Samsung. Lees hier alles over deze smartphones.

Samsung Galaxy A serie

Samsung Galaxy A serie

In de Samsung Galaxy A serie vind je middenklassers en budgettoestellen. Hoe hoger het nummer achter de A, hoe beter het toestel.

Oudere Samsung toestellen

Samsung S9

De A serie bestaat uit de middenklasse smartphones van Samsung. Vanaf 2017 zijn deze telefoons net als de topklasse toestellen waterdicht en gemaakt van metaal. We proberen deze smartphones zelf uit en vergelijken ze met andere smartphones om jou te helpen kiezen.

Accessoires

Samsung Dex en toetsenbord

Een smartphone is niet compleet zonder de juiste accessoires. Behalve telefoonhoesjes om je toestel te beschermen, ontwikkelt Samsung ook accessoires om de manier waarop jij je telefoon gebruikt makkelijker te maken. Advies over deze accessoires vind je hier.

Hulp na aankoop

Samsung Bixby

Als je al een smartphone van Samsung hebt gekocht, heb je mogelijk nog vragen. Bijvoorbeeld hoe je je gegevens van je oude Samsung telefoon overzet naar de nieuwe. Of je wil graag gebruikmaken van een geheugenkaart maar weet niet hoe dit werkt. Zulke hulp na aankoop bieden we hier.


© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 12.097 beoordelingen