The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Thuiswerken met Coolblue

Je krijgt een gepersonaliseerd Coolblue portaal.
Bepaal zelf het assortiment en het budget.
Elke bestelling wordt de volgende dag gratis bezorgd.

Thuiswerken met Coolblue

Ja, ik wil.
Je krijgt een gepersonaliseerd Coolblue portaal.
Bepaal zelf het assortiment en het budget.
Elke bestelling wordt de volgende dag gratis bezorgd.

Hoi ! Welkom bij de Coolblue Thuiswerkwinkel!

De Coolblue Thuiswerkwinkel geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om zelf alles voor de juiste werkplek te bestellen. Je krijgt een eigen afgeschermde omgeving in jouw huisstijl.

Nadat de medewerkers is ingelogd, krijgt hij een select assortiment te zien en kan hij meteen bestellen binnen het gestelde budget. We leveren de bestelling de volgende dag gratis af bij je medewerker.

De factuur van het bestede CoolblueTegoed ontvangt de werkgever aan het begin van de volgende maand netjes in de mailbox. Hiermee blijft de werknemer eigenaar van het product en heb jij verder geen administratieve zorgen.

Te besteden tegoed

€ 0,-

De meest gekochte producten binnen de Thuiswerkwinkel

Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0

De Gispen Zinn Smart Bureaustoel 2.0 is naast ergonomisch ook stijlvol. De Zinn Smart biedt veel zitcomfort dankzij de verstelbare rugleuning en armleggers. Deze bureaustoel staat op veel kantoren en die neem je nu ook in huis. Afwisseling tijdens het zittend werken is belangrijk en daarmee voorkom je lichamelijke klachten.

Thierry Bureaustoelen specialist.

Veelgestelde vragen

Een Thuiswerkwinkel is een afgeschermde omgeving waarin alleen jij en je collega's kunnen inloggen. Eenmaal ingelogd krijg je een geselecteerd assortiment te zien dat direct besteld kan worden. Hiervoor gebruik je het persoonlijk tegoed dat is vastgesteld door jouw werkgever. We leveren de bestelling de volgende dag gratis bij jou af en je hoeft zelf niets voor te schieten.

Vul je gegevens in in het contactformulier. Eén van onze adviseurs neemt dan binnen 1 werkdag contact met je op.

Nee, dat is niet mogelijk. Alleen het assortiment dat jij beschikbaar stelt kan worden besteld door de medewerker.

Nee, jij bepaald hoe lang het tegoed beschikbaar is. De verloopdatum van het tegoed kan de medewerker zien in ‘mijn kortingen’.

Nee, de medewerker betaalt met het tegoed dat door jou beschikbaar is gesteld. Bestelt de medewerker boven dit bedrag? Dan kan hij gemakkelijk zelf bijbetalen. De extra kosten zijn dan voor de medewerker.

Je kan hiervoor het beste contact opnemen met jouw contactpersoon binnen de Coolblue Thuiswerkwinkel. Samen kunnen jullie gemakkelijk het assortiment afstemmen voor jouw bedrijf.
Vragen Oplossingen.
Vragen Oplossingen.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Coolblue Kiyoh 9,2 / 10 17227- 17.227 beoordelingen