The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Robyn

Aangekondigd: Apple iPhone SE

Apple kondigde op 15 april de langverwachte opvolger van iPhone SE aan: de 2e generatie Apple iPhone SE. Deze nieuwe iPhone is het meest betaalbare model tot nu toe. Een krachtpatser met de herkenbare uitstraling van Apple, zonder teveel poespas. Lees hier alles wat je wil weten over deze gloednieuwe Apple iPhone SE.

Apple iPhone SE: wat is er nieuw?

iPhone SE achterkant en scherm

Aan de buitenkant lijkt Apple iPhone SE veel op Apple iPhone 8, maar aan de binnenkant is er veel veranderd. De A13 Bionic chip die we van de iPhone 11 reeks kennen zit ook in iPhone SE. Je apps laden daardoor razendsnel en multitasken is geen probleem. De achterkant van iPhone SE is gemaakt van glas, waardoor je dit model nu ook draadloos oplaadt. Dankzij het 4,7 inch scherm is iPhone SE een compact toestel dat je gemakkelijk met één hand bedient of in je broekzak meeneemt. De 12 megapixel groothoekcamera op iPhone SE beschikt over portretmodus en is geschikt voor filmen in 4K. De fysieke home button is gebleven, net als Touch ID.

Verschil met Apple iPhone SE (2016)

Verschil met Apple iPhone SE

Hoewel het toestel dezelfde naam draagt, verschilt Apple iPhone SE toch echt van zijn voorganger, iPhone SE uit 2016. Het scherm is net iets groter, de processor is van een A9 naar een A13 chip opgewaardeerd. Het nieuwe model iPhone is bovendien ook in de bekende Apple kleur RED verkrijgbaar, naast de kleuren zwart en wit.

iPhone SE bundels

iPhone SE kleuren

Kies je voor een Apple iPhone SE (2020) bundel? Dan heb je direct de juiste accessoires in huis. Ga voor een bundel met AirPods 2 en geniet draadloos van muziek, films en series. Jouw toestel bescherm je het liefst zo lang mogelijk tegen krassen en vuil. Kies voor een bundel met een hoesje en houd de behuizing van jouw toestel netjes.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 17.047 beoordelingen