The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Alles over het inrichten van je keuken

Ga je verhuizen of krijg je een volledig nieuwe keuken? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar meerdere nieuwe keukenapparaten. Op deze pagina helpen we je bij de keuzes die je moet maken voor het inrichten van je keuken.

Een slimme keuken

Coolblue bezorger met vaatwasser

Je keuken inrichten met slimme apparaten maakt je tijd in de keuken nog leuker. Bij Coolblue hebben we verschillende apparaten die je bestuurt met je Google Assistant of Amazon Alexa en de bijbehorende app op je telefoon. Via de app verwarm je jouw oven terwijl je naar huis loopt of check je of het vaatwasprogramma al klaar is.

Installatieservices

Coolblue installateur met vaatwasser

Wanneer je apparaten koopt voor in je keuken is het fijn als deze gelijk werken. Om deze reden bieden we bij Coolblue inbouw- en aansluitservices aan zodat je gelijk aan de slag kunt. Je selecteert de extra services op de pagina van het door jou gekozen product. Helaas zijn door de corona maatregelen momenteel niet al onze services beschikbaar.

Alles over nismaten

Coolblue installateur met koelkast

Koop je een inbouwapparaat, dan wil je graag dat deze precies in je keuken past. Meet daarom de nismaten van je keuken zorgvuldig op. Zo kies je het apparaat dat jij nodig hebt. Je leest meer over de nismaten van inbouw vaatwassers, koelkasten, kookplaten, afzuigkappen, ovens en magnetrons in dit artikel.

Inbouw apparatuur voor je IKEA keuken

Coolblue installateur met vaatwasser

Je hebt een IKEA keuken gekocht en je bent op zoek naar inbouw apparatuur die goed in de kastjes past. Wij helpen je daar graag bij. Op deze pagina leren we je per productgroep waar je op moet letten. Kies je apparaat, volg het stappenplan in het artikel en vind het geschikte product voor jouw IKEA keuken.

Een abonnement op keukenapparatuur

Coolblue bezorger met bus

Wil je de kosten voor je keukenapparatuur graag verspreiden? Kies dan voor een Coolblue witgoed abonnement. Zo heb je voor een vast bedrag per maand een energiezuinig apparaat van hoge kwaliteit in je keuken. Kies je een vaatwasser, koelkast, vriezer of alle 3? Je leest hier meer over de abonnementen van Coolblue.

Alles van één merk

Oven en magnetrons van zelfde merk

Bij het inrichten van je keuken is het voordelig als je jouw keukenapparatuur van hetzelfde merk koopt. Zo staan apparaten met hetzelfde design netjes in jouw keukenkastjes. Het kookt daarnaast fijn als je apparaten met elkaar communiceren zoals een kookplaat en een afzuigkap.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen