The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Robyn

Haal het maximale uit je Apple Watch met deze apps

In de App Store op Apple Watch vind je een groot aanbod aan handige apps. Maar welke moet je nu installeren? In dit artikel vertellen we je welke apps handig zijn om te installeren. Met deze apps haal jij het maximale uit je Apple Watch.

Aan de slag met apps op Apple Watch

Apple Watch apps

We hebben een aantal handige apps voor je op een rijtje gezet. Daarmee haal jij het maximale uit je Apple Watch.

  • Stocard
  • Cheatsheet
  • Buienradar
  • Runkeeper
  • E-mail lezen
  • Rekenmachine
  • Woning-app
  • Aandelenkoersen
Apple Watch Stocard

Stocard

Puilt jouw portemonnee ook uit van alle klantenkaarten en pasjes die je bij je wil houden? Met de Stocard-app laat jij je portemonnee met al die pasjes gewoon thuis. In de app sla jij al je pasjes gemakkelijk op. In de winkel tover jij je pasjes gemakkelijk tevoorschijn op Apple Watch. Open de Stocard-app en scroll met de Digital Crown door je klantenkaarten. Laat de barcode scannen bij de kassa en je korting wordt geregistreerd. Ook je betaalpas gebruik je vanaf je Apple Watch. Niet via Stocard, maar via Apple Pay.

Apple Watch Cheatsheet

Cheatsheet

Als je regelmatig iets vergeet, maar niet altijd pen en papier of je iPhone bij je hebt, is Cheatsheet een handige app om te installeren. Hierin maak en lees je korte notities. Ruimte voor hele lappen tekst heb je niet, maar er is genoeg ruimte om de code van je kluis te noteren of je wifi wachtwoord op te slaan. Met een icoontje voor de notitie herken je gemakkelijk welke code je waarvoor hebt opgeslagen. Spreek je code in Cheatsheet in en je hebt 'm voortaan letterlijk altijd bij de hand.

Apple Watch Buienradar

Buienradar

Naar buiten voor een ommetje is leuk, zolang het droog blijft. Met de Buienradar-app zie je in 1 oogopslag of jij je paraplu thuis kunt laten. In de app zie je op de radar wanneer er wolken voor de zon komen. Met de Buienradar-app op Apple Watch weet jij dus altijd hoe lang je nog op je picknickkleed van de zon kunt genieten.

Apple Watch Runkeeper

Runkeeper

Runkeeper is misschien wel de populairste hardloop app voor Apple Watch. Met deze app houd je workouts als hardlopen, wandelen en fietsen bij. De app geeft op Apple Watch een simpel en duidelijk overzicht tijdens je workout. In dit overzicht zie je onder andere jouw afgelegde afstand, je gemiddelde tempo en je hartslag. Je activeert de app eerst nog op je iPhone voordat je 'm op Apple Watch gebruikt.

Apple Watch Mail

Mail

Berichten en WhatsAppjes krijg je binnen op je Apple Watch, maar ook je e-mail lees je gemakkelijk af op Apple Watch. In de Mail-app schakel je gemakkelijk tussen jouw verschillende inboxen. Je binnenkomende e-mails worden niet ingekort, dus je leest de volledige mails. Zelfs e-mails beantwoorden doe je gewoon vanaf je pols. Je spreekt jouw antwoord in via dicteren of kiest een van de standaard antwoorden zoals 'Kan ik u later bellen?' of 'Ik kijk er straks even naar.' Je haalt met Apple Watch dus niet meer je iPhone tevoorschijn als je een e-mailtje binnenkrijgt.

Apple Watch Rekenmachine

Rekenmachine

Wil je even gauw iets uitrekenen? Daar gebruik je de Rekenmachine-app voor op Apple Watch. In deze app heb je dezelfde standaard functies als in de Rekenmachine-app op iPhone. Open de app en druk stevig op het scherm. Nu zie je de mogelijkheden om een percentage van iets uit te rekenen of fooi te berekenen. Handig als je uit eten bent en niet opzichtig fooi wil berekenen op je iPhone. Ook deel je gemakkelijk de rekening met je vrienden in deze rekenmachine.

Apple Watch Woning app

Woning-app

Dankzij Apple HomeKit bedien jij al je slimme apparaten vanaf je Apple apparaat. Voeg de apparaten toe aan de Woning-app op je iPhone en bedien ze vervolgens gemakkelijk vanaf je Apple Watch. Schakel je televisie in zodra je thuiskomt of zet je slimme lamp uit als je net lekker in bed ligt, gewoon vanaf je pols.

Apple Watch Aandelenkoersen

Aandelenkoersen

Houd je graag de aandelenkoersen in de gaten? Ook dat doe je gewoon op je pols. Je voegt in de Aandelen-app op Apple Watch gemakkelijk de voor jou interessante aandelen toe. Benieuwd hoe de slotkoers van een aandeel er uit ziet? Vraag het dan aan Siri. De digitale assistent van Apple vertelt je vanaf je pols gemakkelijk wat de slotkoers van bijvoorbeeld Apple is.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.842 beoordelingen