The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Jesper

Hoe zet je contacten over naar een Android smartphone?

Heb je net een nieuwe Android telefoon gekocht, bedenk je je dat al je contacten nog op je oude Android telefoon staan. Balen! Wil je zo snel mogelijk je telefoonnummers overzetten naar je nieuwe Android telefoon, zodat je iedereen weer bereikt en weet wie jou belt? In dit artikel leggen we uit hoe je jouw contacten eenvoudig kopieert naar je nieuwe toestel.

Contacten overzetten naar je nieuwe Android smartphone

contacten apple naar android

Overstappen vanaf iOS

Het overzetten van je contacten gaat eenvoudig met Google Drive. Download de Google Drive app op je oude iPhone en maak een back-up. Synchroniseer deze back-up op je nieuwe Android toestel om je contacten over te zetten. Lees ons adviesartikel voor een uitgebreid stappenplan voor het overzetten van je contacten en andere bestanden.

Contacten android overzetten

Overstappen vanaf Android

Op je oude Android smartphone gebruik je waarschijnlijk al een Google account. Maak een back-up op dit Google account en synchroniseer deze op je nieuwe toestel. De contacten staan dan op je nieuwe smartphone. In ons adviesartikel vind je een uitgebreider stappenplan voor het overzetten van je contacten, apps en bestanden.

contacten windows phone naar android

Overstappen vanaf Windows Phone

Ga op een computer naar people.live.com en log in met je Outlook account. Exporteer je contacten als vCard en sla dit bestand op als csv bestand. Surf vervolgens naar contacts.google.com en upload dit bestand naar het Google account dat je op je nieuwe toestel gaat gebruiken. In ons adviesartikel lees je een uitgebreid stappenplan voor het overstappen van Windows Phone naar Android.

Hulp van een specialist in de winkel

Hulp van specialist in Coolblue winkel

Lukt het je na deze uitleg nog niet helemaal om je contacten over te zetten? In de Coolblue winkels staan onze experts voor je klaar. Zij helpen je graag met het overzetten van je contacten op een andere Android telefoon.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.168 beoordelingen