The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Hulp na aankoop van je Android smartphone

Het is feest! Je hebt namelijk een nieuwe Android smartphone gekocht. Het liefst haal je natuurlijk het maximale uit je toestel. Daarom vind je hier advies om je nieuwe telefoon optimaal te gebruiken. Zo leggen we uit hoe je overstapt van je oude naar je nieuwe telefoon. Verder vind je tips voor het gebruik van je smartphone en we helpen je op weg als je toestel even niet meer werkt.

Overstappen naar je nieuwe telefoon

Overstappen Android telefoon

Het liefst neem je al je contacten, apps, foto's en andere bestanden mee van je oude naar je nieuwe telefoon. Hiervoor maak je op je oude toestel een back-up met je Google account en log je met datzelfde account in op je nieuwe smartphone. Stap je over vanaf een iPhone of Windows Phone? Dan zijn er ook andere eenvoudige methodes. Als je er echt niet uitkomt, dan helpen we je graag verder met Coolblue Telefoonhulp in één van onze winkels.

In gebruik

Android updaten

Als alle gegevens zijn overgezet, wil je jouw nieuwe smartphone natuurlijk zo optimaal mogelijk gebruiken. Daarom geven we je tips over het updaten en beveiligen van je toestel. Zo beschik je altijd over de nieuwste Android-versie en komt er geen indringer meer je telefoon binnen. Daarnaast vertellen we waar je op moet letten bij het opladen van je smartphone, zodat je batterij zo lang mogelijk meegaat.

Hulp bij problemen

Problemen Android telefoon

Het kan voorkomen dat je in de loop van de tijd tegen kleine of grote problemen aanloopt. Soms los je dit op met het resetten van je smartphone. We vertellen je voor verschillende merken op welke manier je dit doet. Vergeet dan niet om vooraf een back-up te maken van je gegevens. Kom je er niet uit? Kom dan langs in één van onze winkels. Coolblue Telefoonhulp helpt je dan namelijk graag verder.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.220 beoordelingen