The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Robin

Advies over headsets

Een headset is een hoofdtelefoon plus een microfoon, die je op je hoofd draagt. Het is de ideale manier om handsfree persoonlijke of zakelijke telefoongesprekken te voeren. Om je keuze makkelijker te maken, kun je hieronder eerst het type headset kiezen waar je naar op zoek bent. Vind daarna advies over dat specifieke product zo dat je begeleid wordt in het maken van de keuze voor een headset.

Bluetooth Headset

Bluetooth Headset

Een Bluetooth headset is de meest voorkomende variant van headsets. Door de draadloze verbinding heb je de flexibiliteit en mogelijkheid om vrij te bewegen, waardoor je hem zowel thuis, in de auto, als op het werk kunt gebruiken. Klik op onderstaande link voor uitgebreider advies.

Office Headset

Office Headset

Een office headset is speciaal ontworpen om aan jouw zakelijke eisen te voldoen. Deze headsets leveren een goede geluidskwaliteit, bieden comfort, hebben een zakelijke stijl, en passen daardoor perfect in een zakelijke omgeving. Ook zijn diverse headsets compatibel met programma's als Skype for business. Zo communiceer je gemakkelijker met je zakelijke partners. Klik op onderstaande link voor uitgebreider advies.

Gaming headset

Gaming headset

Een gaming headset is speciaal ontworpen om jouw game-ervaring te versterken. Zo heb je fantastisch geluid, én kun je tijdens het gamen blijven praten tegen je vrienden of tegenstanders. Daarbij zijn er diverse headsets met surround sound, waardoor je de richting van het geluid hoort. In diverse games als Fortnite levert je dat een voordeel op, als je bijvoorbeeld van achteren beslopen wordt. Klik op onderstaande link voor uitgebreider advies.

Headset accessoires

Wanneer je een headset aanschaft is het vaak nodig hier een specifieke aansluitkabel bij te kopen. Met deze kabel kun je je headset op je deskphone of pc aansluiten. In het geval van een bluetooth headset is het nodig om een hoornlifter of hookswitch aan te schaffen, zodat je ook daadwerkelijk gesprekken met je headset kunt opnemen. Op onze sites staan de meestgebruikte accessoires, echter zijn deze niet voor elk model geschikt.

Alle headsets© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen