The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe plaats je het Claris Smart waterfilter in jouw Jura E6 of E60?

We laten je stap voor stap zien hoe je het Claris Smart waterfilter in jouw Jura E6 of E60 plaatst. Het waterfilter voorkomt kalkaanslag en als je hem telkens op tijd vervangt, is ontkalken overbodig. Het is belangrijk dat je de koffiemachine kalkvrij houdt, omdat kalk de levensduur van het apparaat verkort en de koffiesmaak verslechtert. Je vervangt het waterfilter één keer per 3 maanden.

Instructies voor plaatsen van het waterfilter

Volg de instructies uit de video om het waterfilter op de juiste manier te plaatsen. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag.

Nodig:

  • Jura Claris Smart waterfilter
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak vervang je het waterfilter?

Jura E6 of E60 waterfilter vervangen

Je vervangt het waterfilter doorgaans één keer in de 3 maanden. Het waterfilter communiceert met de koffiemachine via bluetooth. Je krijgt hierdoor vanzelf een melding op het display wanneer je het waterfilter toe is aan vervanging. Dit smart waterfilter werkt heel gericht en voorkomt 99% van de kalkaanslag, waardoor ontkalken eigenlijk niet meer nodig is. Scheelt jou weer werk. Het is dan wel belangrijk dat je het filter telkens op tijd vervangt.

Welk waterfilter gebruik je?

Geschikt voor Jura machines | Maakt ontkalken overbodig | Elke 3 maanden vervangen
15,99
op voorraad

Het is alleen mogelijk om het Claris Smart waterfilter van Jura te gebruiken. Dit is het enige filter dat in het waterreservoir van de Jura E6 en E60 past.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.164 beoordelingen