The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Hoe reinig je de zetgroep van jouw Jura E6 of E60 koffiemachine?

We laten je precies zien hoe je de zetgroep van de Jura E6 en E60 reinigt. Hiervoor gebruik je het automatische reinigingsprogramma en reinigingstabletten. Alle achtergebleven koffieresten worden weggespoeld, zodat de zetgroep goed zijn werk blijft doen. Zorg ervoor dat je de reinigingsbeurt altijd uitvoert wanneer de koffiemachine een melding geeft. Zo blijft je genieten van een goede kwaliteit koffie.

Instructies voor het reinigen

De video laat stap voor stap zien hoe je de zetgroep van jouw koffiemachine reinigt. Het reinigen duurt ongeveer 20 minuten. Via het display selecteer je gemakkelijk het automatische reinigingsprogramma.

Nodig:

  • Jura reinigingstabletten (1 stuk per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak moet je reinigen?

Jura E6 zetgroep reinigen

De zetgroep reinig je ongeveer één keer per anderhalve maand. De Jura D6 geeft vanzelf een melding, dus je hoeft dit niet zelf bij te houden. Dit zal ongeveer na het zetten van 180 koppen koffie zijn. De zetgroep is een belangrijk onderdeel van een volautomatische koffiemachine en moet soepel blijven bewegen om koffie te zetten. Er blijven veel koffieresten tussen de zetgroep zitten en met het reinigingsprogramma spoel je alles weer mooi schoon.

Welk reinigingsmiddel gebruik je?

Reinigingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 6 reinigingsbeurten
13,99
tijdelijk uitverkocht

We raden je aan om de reinigingstabletten van Jura te gebruiken. De tabletten zijn speciaal gemaakt voor Jura koffiemachines en zijn precies afgestemd op het materiaal van de zetgroep. Zo weet je zeker dat je dit onderdeel niet beschadigt. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt door gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.164 beoordelingen