The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een drone

Je hebt een drone, maar weet niet wat de wet- en regelgeving inhoudt of hoe je alles goed instelt. Of je vraagt je af wat bepaalde specificaties betekenen. En wat moet je doen als er iets niet werkt zoals het zou moeten werken? Onze specialisten helpen je op weg met advies.

Aan de slag

Aan de slag metje drone

Je hebt een drone gekocht, maar je hebt geen idee hoe je het toestel de lucht in krijgt. Geen paniek. Onze specialisten helpen je de drone gebruiksklaar te maken en geven tips over het maken van de mooiste opnames. Zo wordt je eerste vlucht een groot succes.

Specificaties toegelicht

Specificaties drones toegelicht

Bij het vliegen met een drone moet je letten op verschillende zaken. Hoe ver kun je eigenlijk vliegen met een drone? Of hoe werkt obstakeldetectie eigenlijk? Ook hebben drones diverse vliegmodi die jou helpen bij het maken van een geslaagde vlucht.

Wet- en regelgeving

Wet- en regelgeving drones

Als dronepiloot moet je je aan een aantal regels houden. Je riskeert een boete wanneer je deze regels aan je laars lapt. Ook kan je drone in beslag worden genomen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Check daarom eerst de wet- en regelgeving voor je met jouw drone op pad gaat.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.684 beoordelingen