The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Julia

Alles over telefoonhouders

Met een telefoonhouder gebruik je je smartphone veilig onderweg. Zo lees je bijvoorbeeld de navigatie van je smartphone af of bel je veilig handsfree. Je plaatst een telefoonhouder in je auto of op de fiets of motor. Op deze pagina lees je alles over de verschillende telefoonhouders.

Telefoonhouders auto

Telefoonhouder auto

Je plaatst een telefoonhouder voor in de auto op je dashboard, voorruit of aan je luchtrooster. Wil je onderweg je telefoon opladen? Ga dan voor een autohouder met laadfunctie. Je hebt verschillende bevestigingsmethodes voor de houder en je telefoon. Wij helpen je met het kiezen van de juiste houder voor jouw type gebruik.

Telefoonhouders fiets

Telefoonhouder fiets

Een telefoonhouder voor op de fiets plaats je op je stuur of stuurpen. Je bevestigt de houder met een band, klem, schroeven of tiewraps. Lees hier wat het handigste is voor jou.

Telefoonhouder motor

Telefoonhouder motor

Als je je navigatie ook op de motor wilt aflezen, is een telefoonhouder voor op de motor een goed idee. Er zijn veel verschillende bevestigingsmethodes voor de houder en je telefoon. Kies een waterdichte houder als je vaak door de regen rijdt. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.745 beoordelingen