The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Hoe gebruik je AEG AutoDose technologie?

Je wilt dat je kleding goed schoon wordt, zonder te veel wasmiddel te gebruiken. Te veel wasmiddel is namelijk niet goed voor je wasgoed. Dan is AEG AutoDose technologie een uitkomst. Een AutoDose wasmachine voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe. Je kleding blijft hierdoor langer mooi. In dit artikel lees je hoe AutoDose werkt.

In het kort

9 kg vulgewicht | 1600 toeren | Energieklasse C | Bouwkwaliteit: topklasse
849,-
op voorraad
  • AutoDose doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch, waardoor je wasgoed langer mooi blijft.
  • Je hebt minder strijkwerk dankzij de ProSteam stoomfunctie.
  • Met de AEG Care app vind je een geschikt wasprogramma voor elk type was.
  • De wasmachine beschikt niet over trommelverlichting voor extra zicht in het donker.

AutoDose: altijd de juiste dosering

Met het automatisch doseersysteem van AEG blijft je kleding langer als nieuw. Wanneer je de wasmiddellade vult, kan je hier zo'n 20 wasbeurten mee vooruit. Je gebruikt je eigen wasmiddel of wasverzachter. Bij elke wasbeurt voegt de wasmachine de juiste hoeveelheid toe. Behalve dat je kleding langer mooi blijft, is het beter voor je portemonnee én het milieu.

Hoe werkt AutoDose?

AEG AutoDose technologie

Om AutoDose te gebruiken, open je het klepje in de wasmiddellade. In het linkervakje bovenin voeg jij je vloeibare wasmiddel toe. Dit doe je tot het maximaal aangegeven niveau. Hetzelfde doe je voor je wasverzachter in het rechtervak. Kies vervolgens een programma en druk op start. De wasmachine weegt je kleding in de trommel en pakt de juiste hoeveelheid wasmiddel. De 2 handmatige vakjes onderin zijn voor wasmiddel en wasverzachter. Deze gebruik je bij het wasprogramma voor wol, zijde of outdoorkleding. Ook bij waspoeder gebruik je het onderste wasmiddelvakje.

AEG Care app

AEG Care app

Voor extra hulp tijdens het wassen, gebruik je de AEG Care app. Hiermee pas jij de AutoDose instellingen aan op jouw wasgewoonten. Ook krijg je via de app een melding wanneer je wasmiddel bijna op is.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.458 beoordelingen