The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Thomas

Wat is Android Zero Touch en wat kan je ermee?

Via Android Zero Touch Enrollment beheer je eenvoudig meerdere mobiele apparaten tegelijk. Na aanschaf kunnen de IT beheerders de toestellen direct configureren zodat ze voldoen aan de behoeften van je bedrijf of organisatie. Hier lees je alle voordelen van Android Zero Touch.

Android Zero Touch

Android Zero Touch

Coolblue is Android Zero Touch reseller in Nederland en België. Met Android Zero Touch beheer en configureer je mobiele apparaten van je bedrijf in bulk vanuit een centrale omgeving. Tijdens de aanschaf worden de nieuwe toestellen direct aangemeld in de Zero Touch Console van Google. Stel het beleid voor de toestellen in en wijs ze toe aan gebruikers of gebruikersgroepen. De apparaten zijn direct klaar voor gebruik. De apps en instellingen worden namelijk automatisch ingesteld wanneer een gebruiker het toestel voor het eerst opstart.

Bestellen

Wil je op een veilige en snelle manier meerdere mobiele apparaten gebruiksklaar maken met Android Zero Touch? Neem dan contact op met Coolblue Zakelijk. Coolblue Zakelijk staat van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 17.30 uur voor je klaar. Bestellen is zowel telefonisch als per e-mail mogelijk.

Telefoon: 010 79 88 969 E-mail: zakelijk@coolblue.nl© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.921 beoordelingen