Een koekenpan met antiaanbaklaag heeft een antikleeflaag aan de binnenkant. Hierdoor blijven ingrediënten niet aan de pan plakken en bak je met minder vet en olie, zodat jouw bereiding gezonder is. De anti aanbak pan is vooral geschikt voor het bakken van eieren, aardappelen, groenten, gepaneerd vlees en vis. Een ander voordeel van een koekenpan met antiaanbaklaag is dat je 'm gemakkelijk reinigt.
97,-
Tijdelijk uitverkocht
48,99
Tijdelijk uitverkocht
107,-
Tijdelijk uitverkocht
35,99
Op voorraad
202,-
Tijdelijk uitverkocht
38,99
Op voorraad
86,-
Tijdelijk uitverkocht
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
119,90
Binnenkort leverbaar
399,90
Binnenkort leverbaar
399,90
Binnenkort leverbaar