The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over was-droogcombinaties

Je vraagt je vast af op welke dingen je allemaal moet letten bij het kiezen van een was-droogcombinatie. Welke was-droogcombinatie het beste is voor jou, hangt onder andere af van de grootte van je huishouden en hoeveel je in de automaat wilt drogen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Daarom geven we je op deze pagina een aantal handige tips en informatie.

Was-droogcombinatie kiezen

was-droogcombinatie

Bij het kiezen van een was-droogcombinatie let je op een aantal dingen. Zo kijk je bijvoorbeeld naar het toerental, energieverbruik, geluidsniveau en de bouwkwaliteit. Ook is het belangrijk dat je extra goed let op het vulgewicht. De droogcapaciteit in een was-droogcombinatie ligt namelijk altijd lager dan de wascapaciteit. Al deze factoren bepalen hoe prettig de automaat voor jou werkt. Je kunt een was-droogcombinatie ook leasen. Hier lees je onderaan deze pagina meer over.

Vulgewicht wassen en drogen

Vulgewicht was-droogcombinatie

Bij het kiezen van een geschikte was-droogcombinatie voor jou kijk je als eerste naar het vulgewicht. Was-droogcombinaties hebben 2 soorten vulgewicht. Eén voor wassen en één voor drogen. Het drooggewicht ligt altijd lager, omdat nat wasgoed meer weegt en meer ruimte nodig heeft. Hoeveel vulgewicht je nodig hebt hangt af van de grootte van je huishouden, de meest voorkomende wassen die je draait én hoeveel je in de machine wilt drogen.

Toerental

Het toerental bepaalt hoe droog je wasgoed is na het wassen. Hoe hoger het toerental, hoe droger je wasgoed. Door een was-droogcombinatie te kopen met een hoog toerental, ben je minder tijd kwijt aan het drogen van je kleding.

Extra was- en droogtechnieken

Automatische wasmiddeldosering

Was-droogcombinaties beschikken over verschillende technieken en functies die het gebruiksgemak verhogen. Zo kies je voor een was-droogcombinatie met een stoomprogramma 'dat kleding snel opfrist of kreukels vermindert. Automatische wasmiddeldosering zorgt voor de juiste hoeveelheid wasmiddel op het juiste moment. Hierdoor blijft je wasgoed langer mooi en bespaar je energie. Ben je benieuwd naar welke technieken er nog meer zijn? Lees dan hier meer over extra technieken van was-droogcombinaties.

Bouwkwaliteit

Bouwkwaliteit was-droogcombinatie

De bouwkwaliteit bepaalt hoelang de levensduur van je was-droogcombinatie is. Als je een automaat wilt die zo lang mogelijk meegaat, kijk je naar een apparaat met een goede bouwkwaliteit. De bouwkwaliteit is verdeeld in basis-, midden-, en topklasse. Wil je een langere levensduur, maar heb je geen groot budget? Kies dan een was-droogcombinatie met een middenklasse bouwkwaliteit.

Geluidsniveau

Geluidsniveau was-droogcombinatie

Welk geluidsniveau voor jou geschikt is, hangt af van de plaatsing van de was-droogcombinatie. Bij het bepalen van het geluidsniveau kijken we naar het aantal decibel aan geluid tijdens het centrifugeren. Sluit je de automaat vlak bij je slaapkamer aan, of woon je in een studio? Kies dan een was-droogcombinatie met een geluidsniveau van 71 decibel of minder. Zo heb je minder last van geluid tijdens het centrifugeren.

Energieverbruik

Energieverbruik was-droogcombinatie

Hoeveel energie een was-droogcombinatie verbruikt, lees je op het energielabel. Sinds 1 maart 2021 zijn alle energielabels van was-droogcombinaties vernieuwd. De energieklassen lopen van A tot en met G, waarbij A het meest zuinig is. De gemiddelde energieklasse van was-droogcombinaties is een klasse E. Je leest hier alles over het energielabel en het energieverbruik van was-droogcombinaties.

Was-droogcombinatie abonnementen

was-droogcombinatie abonnement

Met een was-droogcombinatie abonnement heb je voor een vast maandbedrag een automaat in huis die het altijd doet. Zo betaal je geen hoog aankoopbedrag in één keer. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de automaat het altijd doet. We bezorgen en installeren de was-droogcombinatie bij jou thuis en ruilen 'm om als de machine stukgaat. Je leest hier alles over witgoed abonnementen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.339 beoordelingen