The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Hulp bij het kiezen van boormachine accessoires

Om jouw boor- of schroefklus tot een goed einde te brengen, heb je meer nodig dan alleen een geschikte boormachine. Ook het type boor, schroefbit of beitel is van belang om het gewenste resultaat te behalen. Daarnaast kan een verlengkabel of extra accu van pas komen, als veel bewegingsruimte of langdurig klussen voor jou van belang is. Wat je allemaal moet weten om de juiste accessoires bij jouw boormachine te kiezen, lees je hier.

Algemeen advies over boormachine accessoires

Advies over boormachine accessoires

Van boren tot accu's en van bithouders tot meetapparatuur: de hoeveelheid accessoires die je in combinatie met je boormachine gebruikt, is enorm. Advies over alle mogelijke accessoires en welke jij nodig hebt voor jouw geplande klus, vind je hier.

Advies over boortjes

Advies over boortjes

Voordat je jouw boormachine aanzet, is het van belang dat je de juiste boor kiest. Zo zit er een groot verschil in een houtboor of een betonboor en moet je rekening houden met het type boorkop. Je leest er hier alles over.

Advies over bitjes

Advies over bitjes

Ga je iets in elkaar of juist uit elkaar schroeven, dan heb je naast een schroefmachine ook bits nodig. Advies over de verschillende typen bits en hoe je ze gebruikt, vind je hier.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.212 beoordelingen