The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe ontkalk je jouw JURA E8 koffiemachine?

De onderstaande video laat stap voor stap zien wat je moet doen om jouw JURA E8 te ontkalken. Op het display verschijnt vanzelf een melding wanneer ontkalken nodig is. Door het apparaat te ontkalken, verleng je de levensduur van de koffiemachine. Als je het JURA Claris Smart waterfilter gebruikt en dit telkens op tijd vervangt, is het ontkalken slechts zelden nodig.

Instructies voor ontkalken

Volg de instructies uit de video om jouw JURA in 45 minuten te ontkalken. Hiervoor gebruik je het ontkalkingsprogramma dat je via het display eenvoudig selecteert.

Benodigdheden:

  • JURA ontkalkingstabletten (3 stuks per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak van 500 milliliter

Welk ontkalkingsmiddel gebruik je?

3 x 3 ontkalkingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 3 ontkalkingsbeurten
21,-
op voorraad

We raden je aan om de ontkalkingstabletten van JURA's eigen merk te gebruiken. Dit reinigingsmiddel is precies afgestemd op jouw koffiemachine, zodat je zeker weet dat waterleidingen niet beschadigen. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt, wegens gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.

Hoe vaak moet je ontkalken?

Jura E8 ontkalken

Wanneer je het JURA Claris Smart waterfilter gebruikt en deze telkens op tijd vervangt, is ontkalken eigenlijk niet nodig. Als er veel kalk in jouw water zit of als je de machine lange tijd niet gebruikt hebt, is het toch verstandig om te ontkalken. De JURA E8 geeft vanzelf een melding wanneer ontkalken nodig is.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.115 beoordelingen