The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Iris

Hoe reinig je de zetgroep van jouw Jura E8 koffiemachine?

In onderstaande video geven we je instructies voor het reinigen van de zetgroep van de Jura E8. Hiervoor gebruik je het automatische reinigingsprogramma en de Jura reinigingstabletten. Alle achtergebleven koffieresten worden weggespoeld, zodat de zetgroep goed zijn werk blijft doen. Zorg ervoor dat je de reinigingsbeurt altijd uitvoert wanneer de koffiemachine een melding geeft. Zo blijft je genieten van een goede kwaliteit koffie.

Instructies voor het reinigen

Volg de stappen uit de video om de zetgroep binnen 20 minuten volledig te reinigen. Via het display selecteer je gemakkelijk het automatische reinigingsprogramma.

Nodig:

  • Jura reinigingstabletten (1 stuk per reinigingsbeurt)
  • Opvangbak (500 ml inhoud)

Hoe vaak moet je reinigen?

Jura E8 zetgroep reinigen

De zetgroep reinig je ongeveer één keer per anderhalve maand. Op het display van jouw Jura verschijnt vanzelf een melding wanneer het reinigen nodig is. Je hoeft dit dus niet zelf bij te houden. Gemiddeld gezien krijg je die melding na het zetten van 180 koppen koffie. Er blijven veel koffieresten tussen de zetgroep zitten na het zetten van koffie. Met het reinigingsprogramma spoel je alles weer mooi schoon, zodat het apparaat goed zijn werk blijft doen.

Welk reinigingsmiddel gebruik je?

Reinigingstabletten | Geschikt voor Jura koffiemachines | Voor 6 reinigingsbeurten
9,99
tijdelijk uitverkocht

We raden je aan om de reinigingstabletten van Jura te gebruiken. De tabletten zijn speciaal gemaakt voor Jura koffiemachines en zijn precies afgestemd op het materiaal van de zetgroep. Zo weet je zeker dat je dit onderdeel niet beschadigt. Ook voorkom je zo dat de garantie op de koffiemachine vervalt door gebruik van verkeerde reinigingsmiddelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.115 beoordelingen