The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een inbouw magnetron

Je hebt een nieuwe inbouw magnetron gekocht. Leuk! Je wil natuurlijk wel weten hoe je de magnetron gebruikt en hoe je hem schoonhoudt. Je leest hier het advies van onze specialisten om een antwoord te vinden op veelgestelde vragen over inbouw magnetrons.

Magnetron inbouwen

Magnetron inbouwen

Het inbouwen van je nieuwe magnetron is helemaal geen lastige klus. Met ons stappenplan heb jij in een korte tijd je oude magnetron uitgebouwd en staat je nieuwe magnetron op zijn plek. Omdat een inbouw magnetron best zwaar kan zijn, raden wij altijd aan om het in- en uitbouwen met 2 personen te doen. Zo voorkom je dat je je openhaalt aan de scherpe randen en heb je een hand vrij voor de stekker.

Verwijder het kartonnen plaatje niet

Kartonnen plaatje

Aan de binnenkant van je magnetron zit een afdekplaat die lijkt op een kartonnen plaatje. De zogenoemde micaplaat mag je niet verwijderen ook al lijkt het op verpakkingsmateriaal. Het plaatje beschermt de magnetron namelijk tegen kortsluiting en brandgevaar. Is het plaatje beschadigd of heb je het toch per ongeluk verwijderd? Gebruik de magnetron dan niet, want er kan vocht bij de golfgeleider komen.

Handig voor gebruik

Handig voor gebruik

Er zijn een paar dingen die handig zijn om te weten over je nieuwe magnetron. Wat betekenen al die symbolen precies en welke functies heb je precies nodig voor welk gerecht? En hoe houd je je magnetron goed schoon, zodat je er lang plezier van hebt? In onze artikelen leggen we je uit waar je op moet letten tijdens het gebruik.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.384 beoordelingen