The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Alles over pistonmachines

Op deze pagina vind je al het advies over pistonmachines. Wat voor jou de beste pistonmachine is, leggen we je graag uit via onderstaande artikels.

Pistonmachine kiezen

Wij leggen jou graag uit wat een pistonmachine is en hoe je er eentje kiest. Wil je bijvoorbeeld zelf de koffiebonen malen of lijkt jou een geïntegreerde bonenmaler wel fijn? Wil je zoveel mogelijk zelf de koffie zetten of ga je liever voor een pistonmachine die zoveel mogelijk automatisch werkt?

Sage pistonmachine kiezen

Wil je een Sage pistonmachine, maar weet je niet welk model het beste bij je past? Dan leggen wij jou uit welke Sage pistonmachines er zijn en hoe ze verschillen van elkaar. Wil jij bijvoorbeeld zelf de koffie tampen en instellen hoe de espresso er precies uitziet of wil jij dat de machine je erbij helpt?

Thuisbarista word je zo

Pistonmachine, check! Dan helpen we jou graag op weg om een echte thuisbarista te worden. Naast een pistonmachine heb je het een en ander nodig om verder aan de slag te gaan met koffiezetten. Zo mogen een melkkan, tamper, uitklopbak, koffiebonen en goede bonenmaler niet ontbreken.

Onderhoud van een pistonmachine

Om de beste kwaliteit van je pistonmachine te behouden, raden wij aan dat je de pistonmachine goed onderhoudt. Zodra je direct op wat zaken let, zoals de filterdrager legen en schoonmaken, is het onderhoud prima bij te houden.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.259 beoordelingen