The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten zijn er in verschillende soorten en maten. Met ieder soort koffiemachine zet je weer een andere kop koffie. Op deze pagina helpen we je bij het kiezen van een koffiezetapparaat en geven we advies over het gebruik ervan.

Koffiezetapparaat kiezen

Koffiezetapparaat kiezen

Ben jij toe aan een nieuwe koffiemachine, maar weet je nog niet precies watvoor één? Dan leggen we graag de verschillen uit tussen de soorten koffiesystemen.

Advies over koffiemachines

Advies over een koffiemachine

Wil jij meer advies over een specifiek type koffiemachine? Dan vertellen we je alles wat je moet weten over de koffiemachines die wij aanbieden.

Koffiemachines vergelijken

Koffiemachines vergelijken

Sommige koffiemachines lijken erg op elkaar, maar verschillen toch in specificaties. Denk aan de bediening en de soort koffie dat je ermee zet. Bekijk hier de verschillen.

Onderhoud

Koffiemachine onderhouden

Door je koffiemachine goed te onderhouden, verleng je de levensduur ervan. Hier lees je op welke manier je jouw koffiemachine onderhoudt.

Bouwkwaliteit

Bouwkwaliteit van een koffiemachine

Zoek jij een koffiemachine die lang mee gaat? Dan is de manier waarop de koffiemachine gebouwd is belangrijk. Hier lees je waar je in dit geval op let.

Wat kost een kopje koffie?

Wat kost een kopje koffie

Wil jij niet te veel geld kwijt zijn aan een koffiemachine? Dan kijk je niet alleen naar de prijs van het apparaat, maar óók naar de prijs voor het zetten van een kop koffie.

Hoe schuim ik melk op?

Hoe schuim je melk op

De kwaliteit van melkschuim bepaald de kwaliteit van een cappuccino. Bekijk de verschillende manieren waarop je melk opschuimt en kom erachter hoe je lekker melkschuim maakt.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 15.943 beoordelingen