The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over inbouw ovens

Wanneer je een inbouw oven gaat kopen, is het belangrijk dat je een oven kiest die bij jou en je keuken past. Het is daarom van belang om te kijken hoeveel ruimte je in je keuken hebt voor een oven, waar je de oven voor wilt gebruiken en welke functies voor jou belangrijk zijn. Op deze pagina vind je alle informatie over inbouw ovens zodat het kiezen een stuk makkelijker wordt.

Advies over formaat

inbouw oven

Voor je een inbouw oven koopt, moet je goed kijken naar de afmetingen. Er zijn 2 standaard inbouwhoogtes voor ovens. Dit zijn 45 en 60 centimeter. Meet je nis eerst op en selecteer vervolgens de juiste hoogte in de keuzehulp. Op de productpagina van de ovens zie je de overige maten in de specifcaties staan of op onze inbouwtekening. Controleer deze goed voor je een oven aanschaft. Lees hierover meer in onze adviesartikelen.

Advies over soorten ovens

soorten ovens

Er zijn 3 soorten ovens: solo ovens, combi ovens en stoomovens. Welke het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw gebruikssituatie en de functies die jij graag op je oven hebt. Lees hierover meer in onze adviesartikelen.

Advies over ovenfuncties

Display met ovenfuncties

Er zijn verschillende ovenfuncties die het bakken en reinigen van je oven makkelijker maken. Zo zijn er modellen met de reinigingsfunctie pyrolyse. Je hoeft de binnenruimte dan zelf niet meer schoon te maken. Of kies voor een oven met automatische programma's zodat je gerecht altijd perfect gegaard wordt.

Hulp na aankoop

Heb je een oven gekocht en vragen over de installatie, het gebruik of het onderhoud? Wij helpen je graag verder.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.044 beoordelingen