The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over tv gebruik

Tijdens het kiezen van een tv is het belangrijk dat je weet waar je hem voor gebruikt. Zo moet een gaming tv beschikken over een lage input lag en is voor een sport tv een hoge Hertz waarde belangrijk. Met deze artikelen helpen we je de beste tv voor jouw gebruikssituatie te vinden.

Beste tv's voor gaming

Gaming tv

Een goede gaming tv beschikt over een aantal specifieke kwaliteiten. Zo is een hoge beeldkwaliteit een vereiste, maar is een lage input lag ook belangrijk.

5 tips om optimaal te gamen

Gaming tv tips

Voor de beste game ervaring moet je de tijd nemen om de instellingen van je tv aan te passen. Hoe je dit precies doet, lees je in dit artikel.

Optimaal streamen

Tv streaming

Dankzij 4K en HDR bekijk je de scherpste beelden in de meest realistische kleuren. Als je films of series in deze beeldkwaliteit wilt streamen, moet je tv aan een aantal voorwaarden voldoen.

Beste tv's voor sport

Tv sport

Voor een sport tv is het belangrijk dat de snelste acties scherp en vloeiend in beeld komen. In dit artikel leg ik uit welke specificaties hiervoor belangrijk zijn.

Beste tv voor de caravan of camper

Tv caravan of camper

De ideale tv voor een caravan of camper heeft een 12 volt aansluiting en ruimtebesparende oplossingen. Denk aan een ingebouwde dvd speler of CI+ module.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.255 beoordelingen