Geschreven door Evany

Wat heb je nodig om Apple iPad zakelijk te gebruiken?

Vanwege het handzame formaat en de vele productiviteitsapps is Apple iPad geschikt voor zakelijk gebruik. Door het toevoegen van accessoires creëer je een alternatief voor je laptop en verhoog je je werkcomfort. Hieronder lees je hoe je iPad zakelijk gebruikt.

Breed aanbod productiviteitsapps

iPad met Smart Keyboard en Apple Pencil

De App store biedt veel apps waarmee je rapporten, notities of verslagen maakt. De meest bekende zijn de programma’s van Microsoft Office, zoals Word, Excel en PowerPoint. Hier heb je wel een Microsoft 365 account voor nodig. Mocht je dit niet hebben, dan bieden de voorgeïnstalleerde apps van Apple uitkomst. Deze zijn vergelijkbaar met de programma’s van Microsoft Office, alleen heten deze anders. Zo gebruik je Pages voor tekstverwerken, Numbers voor het maken van spreadsheets en Keynote om presentaties te maken.

Vervanger voor je laptop

iPad Pro met Magic Keyboard

Koppel een fysiek toetsenbord met Apple iPad als je veel typt. Dit werkt namelijk comfortabeler. Voeg ook een muis toe om een waardige vervanger voor je laptop te creëren. Apple biedt Smart Keyboard en Magic Keyboard aan. Deze hoezen met toetsenbord koppel je eenvoudig met de magnetische Smart Connector aan de zijkant van iPad. Daarnaast hebben deze hoezen een ingebouwde standaard waarmee je iPad in een fijne kijkhoek zet. Magic Keyboard heeft overigens een trackpad, zo is een losse muis niet per se nodig.

Bescherm iPad en geef ‘m een persoonlijk tintje

iPad Pro met Smart Keyboard

Met de juiste bescherming voorkom je beschadigingen aan iPad door bijvoorbeeld sleutels of andere scherpe dingen in je tas. Zo zijn er onder andere lederen book cases waarmee je zowel de achterkant als de voorkant van de tablet beschermt. Daarnaast geeft dit een luxe uitstraling aan iPad. Werk je met gevoelige informatie? Dan kies je voor een screenprotector met een privacy filter. Zo zie alleen jij wat er op het scherm gebeurt.

Apple zakelijk gebruiken

Apple zakelijk

Heb je of werk je bij een bedrijf waar je Apple op grote schaal wilt gebruiken? De software en apparaten van Apple lenen zich hier goed voor. Dit komt onder andere door de naadloze samenwerking tussen de software en bijvoorbeeld iPad en MacBook, het zogeheten Apple ecosysteem. Met Apple Business Manager en Jamf beheer je alle apparaten en is alles goed beveiligd. Heb je interesse? Coolblue Zakelijk helpt je hiermee op weg.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen