Written by Lucas

Hoe stel ik de spelmodus in van mijn Philips tv?

Wanneer je veel games speelt op jouw Philips televisie, is het handig om de beeldinstellingen te wijzigen. Zo heeft Philips de spelmodus, waarmee je de input lag van een game verlaagt. Hierdoor reageert de televisie sneller op de acties die jij met je controller uitvoert. Hoe je de spelmodus inschakelt, lees je in dit artikel.

Stap 1: ga naar het home scherm

Philips Home scherm

Ga naar het home scherm van de tv. Dit doe je door op de Home knop van je afstandsbediening te drukken. Je herkent deze knop aan het icoon dat op een huis lijkt.

Stap 2: zoek het tandwieltje rechtsboven

Tandwieltje

In het home scherm zie je jouw gedownloade apps en recent gebruikte diensten. Rechtsboven in het scherm zie je 3 icoontjes staan, waarvan 1 een tandwieltje is. Ga naar het tandwieltje toe en druk erop. Zo ga je naar de instellingen toe.

Stap 3: ga naar Beeldstijl

Beeldstijl

Nu sta je meteen op de instellingen voor het beeld. De eerste optie is Beeldstijl. Druk hierop en nu verschijnen er verschillende beeldstijlen, waaronder de spelmodus.

Stap 4: selecteer de modus Game

Philips Game modus

Uit de lijst met mogelijkheden kies je voor de spelmodus, op de tv Game genoemd. Door deze modus heb je tijdens het gamen minder last van input lag. De televisie reageert dan sneller op de acties die jij uitvoert met de controller. Druk op OK en de beeldstijl van jouw Philips televisie staat nu op de spelmodus.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Customer rating: 9.2 / 10 - 22,308 reviews