The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over keukenmixers

Op deze pagina lees je alles over keukenmixers. We leggen uit waar je een keukenmixer voor gebruikt en waar je op let tijdens het kiezen van de beste keukenmixer voor jou. De verschillende merken en modellen vergelijken we met elkaar én we laten zien hoe je de mogelijkheden van een keukenmixer uitbreidt.

Wat is een keukenmixer?

Licht blauwe KitchenAid keukenmixer met macarons

Met een keukenmixer kneed, klop en mix je allerlei soorten deeg en beslag; erg handig wanneer je van bakken houdt. Met de juiste opzetstukken kan je er nog meer mee. Hier lees je hoe dit precies zit.

Hoe kies ik een keukenmixer?

Grijze Kenwood keukenmixer met deeghaak

Welke keukenmixer het beste bij jou past, is afhankelijk van welke gerechten je ermee wilt maken, hoe vaak je de mixer gebruikt én voor hoeveel personen je gerechten maakt. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

KitchenAid versus Kenwood

KitchenAid en Kenwood tegenover elkaar

KitchenAid en Kenwood; beide merken maken keukenmixers van hoge kwaliteit. Maar weet jij ook wat de verschillen zijn? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Verschillende modellen vergelijken

Kenwood, Bosch en Smeg keukenmixer naast elkaar

Keukenmixers zijn er in diverse vormen en maten, daarom kan het best lastig zijn om de beste keukenmixer voor jou te vinden. We vergelijken de mixers met elkaar, zodat jij gemakkelijker kiest.

De mogelijkheden uitbreiden

KitchenAid keukenmixers met rasp-, snij- en pastaroller opzetstuk.

Met de nodige opzetstukken breid je jouw keukenmixer flink uit. Zo gebruik je 'm tijdens het maken van diverse gerechten. Hier lees je hoe je de mogelijkheden uitbreidt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.822 beoordelingen