The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over deurbellen

Wanneer je zoekt naar een nieuwe deurbel, heb je veel verschillende mogelijkheden. Naast de keuze uit standaard deurbellen zijn er ook deurbellen met een intercomfunctie of slimme deurbellen met een camera. Het kiezen van de juiste deurbel is niet altijd eenvoudig. Op deze pagina vind je al ons advies om je te helpen bij de keuze van een deurbel.

Algemeen advies over deurbellen

Alles over deurbellen

Er zijn veel verschillende soorten deurbellen, met elk hun eigen voordelen. Zo is het belangrijk om te bepalen of je een slimme deurbel wilt, maar denk je ook na over de manier waarop je de deurbel aansluit. Onze specialisten bespreken alle mogelijkheden.

Advies over slimme deurbellen

Slimme deurbellen

Met een slimme deurbel zie je altijd wie er voor de deur staat, ook als je zelf niet thuis bent. Dat levert je meer veiligheid op, maar ook meer gemak. Lees hier waar je op moet letten bij de aanschaf van een slimme deurbel.

Advies over Ring

Advies over Ring

De slimme deurbellen van Ring zijn er in verschillende varianten. Iedere Ring deurbel heeft zijn eigen kenmerken en mogelijkheden. Je leest hier meer over de eigenschappen van Ring deurbellen.

Hulp bij installatie

Hulp bij installatie

Het installeren van een deurbel is soms behoorlijk ingewikkeld. Bovendien zijn er bij iedere deurbel andere dingen waar je op let tijdens de installatie. Onze specialisten helpen je door het installatieproces uit te leggen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.753 beoordelingen