The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een vaatwasser

Je hebt een nieuwe vaatwasser gekocht! Nu wil je natuurlijk weten hoe je jouw vaat het beste schoon krijgt. Onze specialisten geven jou handige gebruikstips en maken het schoonmaken en het oplossen van problemen van je vaatwasser gemakkelijker.

Zelf aan de slag

Coolblue Installateur

Ben jij een handige harry en wil je je vaatwasser het liefste zelf installeren? Dan is het wel fijn dat je weet welk gereedschap je nodig hebt en hoe je je vaatwasser inbouwt, uitbouwt en aansluit. In onze artikelen helpen we je graag zodat jij zonder moeite zelf je vaatwasser installeert.

Onderhoud

Onderhoudsmiddelen vaatwasser

Om te zorgen dat je vaatwasser in topconditie blijft, is het belangrijk dat je het apparaat goed onderhoudt. Dit doe je door de vaatwasser regelmatig te reinigen, te zorgen dat er geen etensresten achterblijven en het apparaat regelmatig te ontkalken. Hiermee voorkom je aanslag op je glazen en vieze geurtjes in de vaatwasser.

Handig voor gebruik

Zout bijvullen vaatwasser

Er zijn een paar dingen die je moet weten over je nieuwe vaatwasser, zoals dat de handleiding in de kuip ligt. Of dat je vaatwasser altijd zout nodig heeft. En wil je voorkomen dat je mooie glaswerk vol zit met witte strepen? In onze artikelen leggen we je uit waar je op moet letten tijdens het gebruik.

Mijn vaatwasser doet het niet goed

Foutcode op vaatwasser

Je vaatwasser droogt niet goed, etensresten blijven op je vaat of je ziet steeds een foutcode in beeld verschijnen? Dan wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk oplossen. Je hoeft hiervoor vaak geen monteur in te schakelen. Sommige problemen zijn eenvoudig op te lossen, zodat jij weer zonder zorgen de vaat doet.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.268 beoordelingen