The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


-

Dit is wat 'ie wil

Kleurplaat Coolblue

Je vader wil vast weer een klopboor, een koptelefoon of een koffie-automaat. Maar die koopt 'ie toch altijd zelf. Weet je waar je vader echt een glimlach van krijgt? Een tekening.

Vandaag niets besteld, morgen gratis bezorgd op bed. Downloaden, printen en kleuren maar. Ook voor grote kleine mensen.

Toch per se iets kopen?

Om je te helpen het beste cadeau voor vaderdag te vinden, hebben we verschillende vaderdagcategorieën gemaakt. Papa-proof zeg maar. Welke categorie past het beste bij jouw vader?

Klus-vaders

Klus-vaders houden van aanpakken en zijn pas tevreden als de klus geklaard is. Met dit gereedschap is het werk sneller af en hebben ze meer tijd om te bedenken wat er nog meer in en om het huis kan gedaan worden.

High tech-vaders

Onze high-tech vaders zijn helemaal bij de tijd. Ze zijn altijd online en lezen je berichten vanaf hun smartwatch. Een lege batterij is hun grootste nachtmerrie. Een powerbank of draadloze oplader komt dus altijd van pas.

Kook-vaders

Voor lekker eten moet je bij Chez Papa zijn. Deze kook-vaders staan met liefde uren in de keuken, zodat je voldaan kunt uitbuiken. Hier vind je alles om zijn kookkunsten naar een nog hoger niveau te tillen.

Muziekliefhebber-vaders

Deze vaders staan bekend om hun luisterend oor en zingen graag mee. Met deze producten kan jouw vader ongehoord goed genieten van zijn muziek.

Persoonlijke verzorging-vaders

Ziet jouw vader er altijd piekfijn uit? Of is er nog ruimte voor verbetering? Hier vind je alles voor je vader, van subtiele hints tot aanvullingen op hun arsenaal aan verzorgingsproducten.

Voor-mij-iets-anders-vaders© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.570 beoordelingen