The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Hulp bij het kiezen van een boormachine

Voor iedere boor- of schroefklus is er een geschikte boormachine. Hoewel boormachines behoorlijk op elkaar kunnen lijken, qua prestaties, vermogen en mogelijkheden zijn geen 2 boormachines hetzelfde. Op onze adviespagina's helpen we je graag met het kiezen van de beste boormachine voor jou, zodat je goed voorbereid aan de slag gaat.

Algemeen boormachine advies

Algemeen boormachine advies

Twijfel je over welke boormachine het beste bij jou past, of hoe je je nieuwe aanwinst het beste gebruikt? Onze specialisten helpen je graag verder en hebben de belangrijkste adviesartikelen op een rij gezet.

Advies per materiaal

Advies per gebruiker boormachine

Voor het ophangen van een fotolijstje heb je een ander type boormachine nodig dan bij het verbouwen van je badkamer. Of je nu gaat boren in hout, steen of metaal: wij leggen je uit welke boormachine het beste bij jouw klus past.

Advies over klopboormachines

Advies over klopboormachines

Een klopboormachine gebruik je voor zwaardere boorklussen dan een standaard accuboormachine. Denk bijvoorbeeld aan het boren in verschillende steensoorten. Wij hebben al het klopboormachine advies op een rij gezet.

Advies over boorhamers

Advies over boorhamers

Voor het zware geschut red je het niet met een simpele boormachine. Ga je boren in harde materialen, zoals beton? Dan heb je een boor- of combihamer nodig. Lees hier hoe je dit type boormachine gebruikt en welke het beste bij jouw wensen past.

Advies over breekhamers

Advies over breekhamers

Soms moet er eerst iets afgebroken worden, voordat je kunt gaan bouwen. In dat geval is een breekhamer de beste keuze. Lees hier hoe je het beste te werk gaat om een overbodige muur of tegelwand af te breken.

Advies over accuboormachines

Advies over kolomboormachines

Het grote voordeel van een accuboormachine is dat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het klussen: je zit niet gebonden aan kabels en stopcontacten. Wij helpen je met het kiezen van de beste accuboormachine voor jou.

Advies over kolomboormachines

Een kolomboormachine werkt niet iets anders dan een standaard boormachine. Waar je een gewone boormachine vrij in de hand gebruikt, zit een kolomboormachine vast op een onderstel of werkbank. Wij leggen uit wat de voordelen zijn en voor welke klussen hij geschikt is.

Advies per type gebruiker

Welke boormachine het beste bij jou past, is onder andere afhankelijk van je gebruik. Klus je af en toe in en rondom huis, dan heb je genoeg aan een basismodel boormachine. Wanneer je regelmatige zware klussen oppakt, heb je een boormachine nodig die hiervoor geschikt is.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.029 beoordelingen