The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Facturen

Jouw factuur is je aankoopbewijs. De factuur versturen wij altijd per mail als bijlage van je verzendbevestiging, maar we bewaren hem ook in jouw online account zodat je deze altijd gemakkelijk kunt raadplegen.

Facturen inzien

Wil je jouw facturen inzien? Log dan in op Mijn Coolblue en klik op de order waarvan je de factuur wilt inzien, printen of kopiëren. In jouw besteloverzicht kun je de factuur downloaden. Heb je geen online account? Geen zorgen. Wij bewaren al jouw facturen voor jou en sturen deze altijd digitaal mee met de verzendbevestiging.

Openstaande facturen betalen

Een overzicht van je openstaande facturen vind je altijd terug in Mijn Coolblue, bij je facturen. Je kunt deze betalen door het openstaande orderbedrag zo spoedig mogelijk over te maken naar:

IBAN NL50INGB0683251309 (BIC: INGBNL2A), ten name van:
Coolblue B.V.
Oostplein 97
3011 KW Rotterdam
Nederland

Vermeld hierbij het persoonlijke ordernummer zodat wij de overschrijving snel kunnen verwerken. Het ordernummer staat zowel in de orderbevestiging als in het besteloverzicht op Mijn Coolblue.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, sturen wij hiervan een bevestiging. Is het bedrag niet binnen 5 dagen ontvangen, dan komt de bestelling automatisch te vervallen.

Coolblue Zakelijk

Heb je vragen over jouw zakelijke factuur? Neem dan contact op met jouw accountmanager.


© 1999 - 2018 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 37.397 beoordelingen