Inbouwservice keukenapparatuur

Inbouwservice keukenapparatuur

Ben jij niet zo'n handige harry, of heb je gewoon geen zin in inbouwhandleidingen, boormachines en waterpassen? Voor slechts € 79,99 bouwen wij je nieuwe koelkast, oven, magnetron, inbouw kookplaat of vaatwasser in en sluiten we 'm aan.

Hoe werkt het?

 1. Kies voor de inbouwservice wanneer je een product bestelt.
  Doe je dit niet, dan word het product volgens onze standaard leveringsvoorwaarden voor witgoed geleverd. Op de pagina van je product naar keuze kun je de service terugvinden die hoort bij ieder product.

 2. Bestel eventuele extra installatieservices of benodigde accessoires bij.
  Let op: sommige apparaten worden standaard zonder aansluitkabel en/of stekker geleverd. Dit staat vermeld op de pagina van je product. Vergeet niet om deze erbij te bestellen. De prijzen van de extra services vind je bij bezorgvoorwaarden witgoed.

 3. We bellen de werkdag na je bestelling voor een bezorg- en installatieafspraak.
  De afspraak kan binnen 3 werkdagen na dit contact plaatsvinden, tenzij je dit later wilt.

 4. Je nieuwe aanwinst wordt op de afgesproken dag geleverd, aangesloten en ingebouwd.
  Tijdens deze afspraak nemen we je oude product gratis mee. Het is niet mogelijk de levering op een andere dag plaats te laten vinden dan het inbouwen.

Levering en inbouw

 • De plek waar je je nieuwe apparaat geplaatst wilt hebben, moet via de trap (tot maximaal de 4e etage) of lift in het gebouw goed bereikbaar zijn.

 • Het is alleen mogelijk om te vervangen/aan te sluiten op reeds bestaande gas-, elektra- en/of wateraansluitpunten. De monteur zal geen nieuwe punten creëren of bestaande punten verleggen of uitbreiden. Let er dan bijvoorbeeld bij elektrische kookplaten en fornuizen ook op of de aansluiting 1, 2 of 3 fasen betreft.

 • De directe omgeving van de ruimte waarin het apparaat geplaatst dient te worden, moet een voor de monteur werkbare omgeving zijn.

 • Je oude apparaat kan uitgebouwd worden en wordt indien je dit wilt samen met het verpakkingsmateriaal van je nieuwe apparaat door de monteur meegenomen.

Specifiek voor koelkasten, vriezers en vaatwassers
 • Bij de montage hoort ook het monteren van een frontpaneel, waar je uiteraard zelf voor dient te zorgen, op je nieuwe apparaat.

 • Wil je de draairichting van de deur van je apparaat laten omdraaien? Dit is inbegrepen bij de inbouwservice en regelen we graag voor je. Controleer wel altijd eerst of het omdraaien van de deur mogelijk is bij jouw apparaat.

Specifiek voor gaskookplaten
 • Betreft het aangeschafte product een gaskookplaat, dan mag een reeds aanwezige gasslang niet ouder zijn dan 2 jaar. Is deze wel ouder, dan dient de slang vervangen te worden. Je kunt natuurlijk ook meteen een gasslang bestellen bij de aanschaf van je kookplaat.

Uitzonderingen

Er zijn een aantal beperkingen en uitzonderingen met betrekking tot de inbouwservice:

 • Onze services VandaagNog® en 'Op afspraak bezorgd' gelden niet in combinatie met de inbouwservice.

 • Op de Waddeneilanden kunnen we helaas geen inbouwservice bieden.

 • Afzuigkappen kunnen we niet voor je inbouwen.