The website is in Dutch. Would you rather see it in English? • Ga met je product naar één van onze winkels. Je hoeft je retour van tevoren niet online aan te melden en hoeft niets uit te printen.
 • Wil je je geld terug? Bedragen lager dan € 30,- betalen we direct terug in de winkel. Hogere bedragen storten we binnen 3 werkdagen op je rekening.
 • Liever je product omruilen? Reserveer het nieuwe product dan alvast door het te bestellen en naar de winkel te laten sturen. Je hoeft nog niet te betalen tijdens het reserveren.

Heb je geen printer? Schrijf dan het antwoord- en retournummer dan zelf op de doos. Gebruik hierbij als adres het antwoordnummer of het adres op de verzendlabel, verzending is dan gratis.


In je Mijn Coolblue-account kun je de status zien. Zodra wij aan de slag gaan met jouw pakket, sturen we je een bevestiging per mail. Het kan voorkomen dat je product volgens je Track & Trace is aangekomen in ons magazijn, maar dat je nog geen ontvangstbevestiging hebt gekregen. Geen zorgen, het kan tot 24 uur duren voordat we je retour in behandeling nemen.

Heb je je pakketje meer dan 3 dagen geleden teruggestuurd en nog niets gehoord? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Is je product zwaarder dan 30 kilo en/of groter dan 175 x 78 x 55 centimeter? Dan komen we het product gratis bij je ophalen.

Wanneer je je retour aanmeldt via het online retourformulier vertellen we je meteen of je het zelf op moet sturen of dat het opgehaald wordt. Onze bezorgers kunnen je product de volgende dag ophalen. Bij het ophalen geldt dezelfde service als bij het leveren: wij tillen je product ook gewoon weer uit je huis, zelfs van de vierde verdieping! Koppel wel alvast je apparaat los en ontdoe het van vloeistoffen. Wil je liever dat we een andere dag langskomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Na het ophalen kan het tot 5 werkdagen duren voordat je product terug is bij Coolblue. Maximaal 3 dagen na ontvangst bij Coolblue zorgen we dat jij je geld terug hebt. Verwacht je een nieuw product? Zodra het bij ons magazijn is aangekomen versturen wij je nieuwe product.


Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet terug kunt sturen:

 • Software waarvan de verzegeling is verbroken. Dus je kan de nieuwste FIFA niet retourneren na het spelen van een wedstrijdje.
 • Vouchers, cadeaubonnen en tegoedbonnen. Ook als ze nog niet gebruikt zijn.

Voor juist uitgevoerde diensten van postbodes en monteurs geven we geen geld terug. Hieronder vallen:

 • installatie- en inbouwkosten;
 • ingewisselde vouchers voor inbouw en/of installatie;
 • kosten voor bijzondere verzendopties zoals Coolblue VandaagNog® en tijdvaklevering.

Het ontvangen van je labels kan wat tijd kosten. Na het aanmelden van je retour, ontvang je tijdens openingstijden van de klantenservice binnen het uur een verzendlabel per mail. Heb je daarna nog steeds geen labels ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Dat is niet nodig. Je retour wordt automatisch geannuleerd wanneer je je product niet binnen 14 dagen na aanmelding terugstuurt.


 1. Meld je retour aan via het online retourformulier.
 2. Bereid je product voor op de terugreis:
 • Pak het goed en stevig in. Gebruik het liefst de originele verpakking. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is;
 • Verzend de verpakking in een Coolblue-doos of andere stevige doos die je goed afsluit;
 • Verwijder waar nodig je data en account.
 1. Print je verzendlabel uit of schrijf het antwoord- en retournummer op de doos. Die vind je in de mail die wij je hebben gestuurd.
 2. Stuur het pakketje gratis terug via:
 • een bpost-punt bij jou in de buurt;
 • één van onze winkels.
 1. Leun achterover en houd de status in de gaten via Mijn Coolblue.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 17.105 beoordelingen